Nyutat Carita Mangsa Ayeuna

SEURI

Batan Stress, mending heureuy baraya..! Sok ah bilih kagungan panglaman nu pikalucueun. Mudah-mudahan wae atuh janten hiburan kanggo ngaraketkeun duduluran.

218 responses

  1. halo..halo..,kamarana yeuh urang kuningan teh teteh/akang !!
    yeu abdi gaduh tarucing,…

    upami enjing aya dipayun
    upami siang aya dipngker
    teras upami sonten aya dilebet….!!

    naon cobi….Aya nu terang ????

    9 Juli 2007 tabuh 11:06 am

    • wahyu

      Kompor

      7 Désémber 2009 tabuh 6:46 pm

    • adit

      kurupuk sareng emping

      11 Oktober 2011 tabuh 8:15 pm

  2. lemburkuring2007

    Enya karamarana atuh nya ari urang Kuningan teh? Prung, cuang ramekeun atuh..! Ke wae ah, ngawaler Tarucig Kang Tarso mah sina diwaler heula ku nu sanes.

    9 Juli 2007 tabuh 11:22 am

  3. Hayam panginteun ha..ha..ha..

    9 Juli 2007 tabuh 12:01 pm

  4. Kalangkang

    9 Juli 2007 tabuh 12:02 pm

  5. saneees..atuh ! ,sanes hayam,sanes kalangkah Teh

    nu leres mah “KOMPOR” atuh…ha..ha..ha

    9 Juli 2007 tabuh 1:02 pm

  6. Naha kumaha pangna disebat kompor? Budak ceurik hayang jajan.

    9 Juli 2007 tabuh 1:15 pm

  7. Eta mah sugan komporna kang tarso mah pindah-pindah tempat ha..ha..ha..
    sae kang Tarso, urang seuri sejenak dari pada cemberut matak stress.

    Sok upami aya deui anu lucu-lucu…

    9 Juli 2007 tabuh 2:08 pm

  8. atuh kompor-kompor nu abdi,…
    bade disimpen dimana/iraha wae terserah abdi…
    he..he..

    9 Juli 2007 tabuh 3:13 pm

  9. aya hiji deui Teh..

    barangna aya tilu
    anu terkenal ngan ukur hiji
    cik …naon eta namina ..?

    9 Juli 2007 tabuh 3:19 pm

  10. Motor

    9 Juli 2007 tabuh 6:04 pm

  11. agus

    ucng katinggang songsong…!

    9 Juli 2007 tabuh 10:30 pm

  12. Buntutna !!!!!!!

    9 Juli 2007 tabuh 11:19 pm

  13. barangna aya tilu,anu terkenal ngan ukur hiji…!
    nya “lampu merah ” atuh..

    10 Juli 2007 tabuh 12:11 am

  14. lemburkuring2007

    Gara-gara wareg teuing tatarucingan, kawasna mah. datangka hareeng cenah. Saha? eta Si Kabayan ngala roay . Heuheuy deudeuh. menit….meniiiit….meniiiit!

    12 Juli 2007 tabuh 4:17 pm

  15. SIPAT JALMA DUMASAR KANA RUPA2 HITUTNA

    Jalma jujur
    Jalma nu daek ngaku mun geus hitut

    Jalma teu Jujur
    Jalma nu hitut tuluy nyalahkeun batur

    Jalma belegug
    Jalma nu nahan hitut mangjam-jam lilana

    Jalma nu berwawasan
    Jalma nu apal iraha kuduna hitut

    Jalma nu Misterius
    Jalma nu hitut tapi batur euweuh nu nyahoeun

    Jalma nu sok gugup
    Jalma nu ujug-ujug nahan hitut mun keur hitut

    Jalma nu Percaya Diri
    Jalma nu yakin yen hitutna seungit

    Jalma nu Sadis
    Jalma nu hitut bari dibekep ku leungeun tuluy dibekepkeun
    ka irung batur

    Jalma nu Isinan
    Jalma nu hitutna teu disada tapi ngarasa isin sorangan

    Jalma nu Strategic
    Lamun hitut sok bari seuri ngagak-gak meh nutupan sora hitutna

    Jalma nu Bodo
    Lamun geus hitut tuluy narik napas keur ngagantian hitutna nu kaluar

    Jalma nu Pedit
    Lamun hitut dikaluarkeun saeutik-saeutik nepi ka disada
    tit..tit..tit…

    Jalma nu Sombong
    Jalma nu sok ngambeuan hitutna sorangan

    Jalma nu ramah
    Jalma nu sok resep ngambeuan hitut batur

    Jalma nu tara gaul
    Mun hitut sok bari nyumput

    Jalma nu Sakti
    Mun hitut bari make tanaga dalem

    Jalma nu pinter
    Jalma nu bisa nyirian hitut batur

    Jalma nu sial
    Mun hitut kaluar jeung bukur-bukurna…

    12 Juli 2007 tabuh 6:16 pm

  16. lemburkuring2007

    Hitut oge aya palintanganana gening nya……? (Ha.ha..ha..)

    12 Juli 2007 tabuh 10:14 pm

  17. adef

    kang atuh ramekeun kot kuningan teh ku kegiatan nu positif,menarik tapi teu ngabosenkeun!
    yeh kang aya tatarucingan!
    naha ari hayam unggal isuk kongkorongok matana sok perem?kunaon cing kang!

    19 Juli 2007 tabuh 7:19 am

  18. lemburkuring2007

    Enya, kapan saban dinten oge rame….!

    Eta, bakat ku ngeunah panginten. Kumaha tah ceuk Teh Nenen sareng Kang Tarso, kitu deui nu sanesna bilih bade ngawaler …..!h

    19 Juli 2007 tabuh 7:24 am

  19. Ayamna masih keneh tunduh atanapi lulungu !
    He..he..he..

    19 Juli 2007 tabuh 12:04 pm

  20. pami heuntu peuruem kirang merdu sorana panginten,eta hayam teh….!

    20 Juli 2007 tabuh 3:43 pm

  21. aeh..aeh kamarana baraya teh.
    meuni jmpling ..!

    3 Agustus 2007 tabuh 1:14 am

  22. yusup

    araya yeuh…
    cing ngiringan tatarucingan, ucing mun turun naon heula?

    9 Agustus 2007 tabuh 3:34 pm

  23. osolihin

    bade diwaler ah tatarucingana. :-)
    ucing lamun turun naon heula? nya naek heula panginten :-)
    lere henteu?

    13 Agustus 2007 tabuh 8:07 am

  24. osolihin

    ayeuna tatarucingan ti abdi: bedug lamun ditakol sabaraha warna? :-)

    13 Agustus 2007 tabuh 8:09 am

  25. osolihin

    Bilih bade bobodaran mah, abdi gaduh sakedik di blog abdi bodoran sunda. Mangga diklik link ieu: http://osolihin.wordpress.com/tag/rileks-ah/bodoran-sunda/

    13 Agustus 2007 tabuh 8:11 am

  26. Tilu warna !
    Leres pianginteun ?

    13 Agustus 2007 tabuh 2:16 pm

  27. ngingiringan ah….
    abdi ge gaduh yeu !
    sabun naon anu pang ageung na?

    14 Agustus 2007 tabuh 11:19 am

    • sri nurhayati

      ikut nimbrung aaaaaaaaahhhhh………..!!!!

      abdi bade ngawaler tatarucinganna
      da ceuk abdi mah sabun anu pang agengna nyaeta SABUNTELAN leres khan.
      yeuh abdi oge gaduh tatarucingan mah
      coba tebak!!!!!!!!!
      orang apa klo ditembak ga mati?????????hayoooo….

      8 Désémber 2010 tabuh 1:23 pm

      • lemburkuring2007

        Enya leres nur, he..hee

        8 Désémber 2010 tabuh 8:10 pm

  28. sabun buta

    14 Agustus 2007 tabuh 1:03 pm

  29. Liezmaya.web.id

    alah eta kang Tarso….meuni nyiksa patuangan simkuring hehe

    ngehkeuy yeuh maca nage :))

    ———-
    sabuni-buni nage didinya?

    24 Agustus 2007 tabuh 2:39 am

  30. saur ustad sanusi ,sabun anu pang ageungna teh cenah mah..”SABUNTELAN)…!!!He..he________he

    28 Agustus 2007 tabuh 12:13 pm

  31. Cobi klik/buka alamat anu ieu… http://awan965.wordpress.com/tag/santai-sejanak/page/2/ mudah-mudahan stressna leungit… mudah-mudahan teu baeud……

    29 Agustus 2007 tabuh 12:02 am

  32. T. Saidin

    aloooo kang tarsoooo salam kenaalllll yeeeeehhhhh ,, sareng simkuring ……. anu hobby ngalalauk ngecriikkkkk, sareng hobby nagok ngalepasken Lele koneng di walungannn …he…he..he.

    4 Séptémber 2007 tabuh 3:44 am

  33. T. Saidin

    Yeeeehh simkuring aya tatarucingannn :
    Bodas ….alitttt…..tiasa ka luar angkasaaaaa…… naooooonnnnn ciiiiinnng ?
    nu tiasa nebak dapet hadiaaahhhh diajal Travelling mapai walungan Cisanggarung ..he…he..hee.

    4 Séptémber 2007 tabuh 3:47 am

  34. lemburkuring2007

    Ah hoyong lalayaran di surakatiga….!

    4 Séptémber 2007 tabuh 8:45 am

  35. Nn

    Langlayangan

    4 Séptémber 2007 tabuh 7:04 pm

  36. T. Saidin

    Saneeess langlayangan teaaaa saneeesssss …….. langlayangan mah masih dihandapennn megaaaa masih jauuuhhh ka Ruang angkasaaa.. jeng nganggo kenuuuuurrr …….. sooooookkkkkk saha anu tiasa ngajawaaaaabbbbb …….. kang tarsoo kamana yeeeeehhhhhh ?

    5 Séptémber 2007 tabuh 5:03 am

  37. T. Saidin

    Kamarana yeeeehhhhh Nyeraaahhhh nyaaaa ?

    Jawabnaaaa : Sanguuuuu nempel dina pesawat Apolooooooooo.

    10 Séptémber 2007 tabuh 1:58 am

  38. abdi gaduh tatarucingan yeuh ,… Upami di tutup aya ngajirim upami di buka kosong bari jeng loba anu lumpat bari sok nagntri hayo naaaaooonnn….?

    11 Séptémber 2007 tabuh 3:32 pm

  39. T. Saidin

    Naon nyaaaaa …… aduuuhhhh naooonyaaa …. Ngagigihan Beras kali nyaaaa

    12 Séptémber 2007 tabuh 1:11 am

  40. Nn

    Tanki minyak he..he..he..

    12 Séptémber 2007 tabuh 11:17 am

  41. wc umum panginten…

    14 Séptémber 2007 tabuh 11:42 am

  42. hoyong terang jawban tatarucingan abdi ?

    jawabanna nya eta pintu perlintasan kereta api hee…hee..
    upami jalanna di tutup ku portal warning moal lila torojol tah si hileud haseup
    upami di buka nya kosong terus ngantri deh jeung paheula – heula kendaraan teh parahi hoyong nepi ka ujung he..he

    18 Séptémber 2007 tabuh 3:16 pm

  43. T. Saidin

    ha…haaaaaa….haaaa…..haaaaaa beneeerrrr jugaaaa nyaaaaaaa lutuuuuuu

    19 Séptémber 2007 tabuh 2:34 am

  44. Ass….wr wb
    Pun……….ten,nepangkeun abdi wargi kuningan(kel winduhaji) nuju ngumbara di palembang bade ngiringan ach tatarucingan “ditengah-tengah jalan aya naon”
    salam kenal kasadayana ti simkuring terkhusus alumni SMA Kosgoro 83/84

    31 Oktober 2007 tabuh 6:53 am

  45. T. Saidin

    oohh wong pito galooo dimano di Palembang nyaa pak ? saya juga di sana dapet lama di Prabumulihhh ? yaaa sering pulang kampung ka Muara Duo sareng ka Prabumulih.

    31 Oktober 2007 tabuh 9:34 am

  46. Abdi di Palembangna di Komperta Plaju di Jl Melati 296 E , upami alamat kantor Jl Beringin No 1 Bag Ren BB Prod Ren&Ekon, dupi Kang Saidin kawit ti Kuninganna timana, simkuring hampir setiap lebaran mudik ka Kuningan, Kang ari uwih kalembur sorangan teh soh bungah wae nu aya, salam kasadaya wargi Kuningan.

    1 Nopémber 2007 tabuh 2:03 am

  47. T. Saidin

    Sim kuring kawit Pun rama saren Ibu ti Lebakwangi …. ari di Kuningan Kota di Cigodeg tea pengkeren SMPN 2 Kuningan, sakola dupi sampai SD di Kuningan trus SMPN di Indramayu, SMA di Cirebon, terus Kul. Di Jakarta sampe Ayena ….. Ari Dijakarta Di Komplek. Kejaksaan Penjara Wanita ……. Di Bogor mah Di Caket Pembda Kabupaten Bogor.

    Dulu lapangan lami simkuring di Palembang, kebetulan project Explorasi di daerajh tersebut, yaaaa kenging 6 tahun ……. terus ngalih ka Perusahaan Australia ayena lapangan di Irian Jaya, Kalimantan, Sulawesi , Cibaliung, Sorowako. waaahhh jadi seer saderek.

    kamari abdi liburan lami di Kuningan yaaaa dapet 13 Hariii aduuhhh manih betaha saya di Kuningan.

    Kang lamun ka Kuningan Mampirr nyaaaa.

    2 Nopémber 2007 tabuh 3:51 am

  48. Insya Allah, sami atuh saya oge lebaran kamari di kuningan, ari Cigodeg teh sok
    emut ka zaman baheula waktos sakola di SMP2 da tempat paulinan eta teh,
    syukur alhamdulillah urang bisa nambihan saderek kuayana lemburkuring,
    hatur nuhun kanu ngasuhna iyeu Blog

    2 Nopémber 2007 tabuh 10:27 am

  49. T. Saidin

    tahunsabaraha di SMP 2 tehhh atuh kantos di ajar ku Pak Sobandi, Pak Temang, Pak. Arifin, Pak. Joni, Pak. Jojo, Pak Sadnan. saya mah sok ingettt kaguru anuu lamiiii sok hoyong pa tepang.

    Seer kenangan garalak tapiii ngajarna taregass eeyyy jeng garalakkkk., tapi manfaattnaaa karasa yeeehhhh.

    Pernah aya reunian kang.

    5 Nopémber 2007 tabuh 2:24 am

  50. tahun 78 – 81 da waktu harita aya perubahan kurikulum, mun teu lepatmah
    waktos kelas 2 dugikeun 1,5 tahun, leres pisan anjeuna anu ngawulang teh
    P`Bandi (IPA) + P`Entik (Bhs Sunda) apan bumina dilebakeun SMP2,
    P`Ojo panginten anu di Ciasem malihan putrana Agus saangkatan,
    P`Temang (OR) .

    Muhun pisan kang seueur kenangan2 ,garalak tapi disiplin sareng konsisten,
    bilih pendak mah salam ka Bapak2 guru + Ibu Odah di Pasapen 3,
    Ibu Kurniasih di Pasapen 1.

    Kantos saurnateh reunian mireng wartosmah, nanging promosina teh
    kurang gereget.

    5 Nopémber 2007 tabuh 3:38 am

  51. T. Saidin

    Alhamdullilah berarti saangkatan sareng Ce Ade Jua, Ce Anna, A Ukar , Yoyon, Rahmat Syamsuddin, yaaa pak ……… sekarang teh Dijakarta atanawi di Palembang ?

    5 Nopémber 2007 tabuh 4:57 am

  52. upami Anna sawahwaru, Rahmat lamepayung,Yoyon/Feri Bus Mitrasari
    iya sarengan, nuju di Palembang, klo ke Jakarta teh klo aya perintah aza.

    5 Nopémber 2007 tabuh 8:21 am

  53. T. Saidin

    wah ce Anna mah tatanggi, Nurzaman Satelindo ayena mah Indosat kapungkur pernah sareng anu aslina ti Lebakwangi, ooyy iya kang mudah-mudahan sukses ………. InsyaAllah saya juga ada rencana ke Palembang terus ka Bengkulu dan Riau ke Pertamina, Bukit Asam sareng ka RAPP …… tapi biasana sok di Prabumulih sareng Kenten. ku simkuring di Doaken akang mudah-mudahan sehat,lancar sareng sukses.

    Pamit heula kang,

    Assalamualaikum wr wb,

    T. Saidin
    Putra Kuningan.

    5 Nopémber 2007 tabuh 9:19 am

  54. Kamus China-Sunda

    Ba Bah (Bapa)
    Ba Tok ( bagian anu
    paling teuas dina kalapa )
    Bo Tak ( teu gagaduhan rambut )
    Bo Lo Ho ( bodo )
    Ba Le Dog ( ah ieu mah basa inggris meureun?)
    Cha Bok ( gaplox )
    Cha Lang Ngap ( tong dibuka bau….? )
    Cha Pe Tank ( budak leutik karak bisa ngomong ).
    Cha Ran Cang Ti Hang ( wanci sore )
    Cha Meuh ( biwir gemesin )
    Chai Baw ( anu aya di solokan )
    Chak Chak ( dulurna toke )
    Chan A Ya ( indent , antry )
    Chan Man Die ( bau dahdir )
    Chang Ka Leng ( caruluk )
    Chang Kang Chaw ( parab embe )
    Chang Ke Nyer ( loba teuing gawe peuting )
    Chang Kok Khan ( bibit mangga)
    Chang Ku Du ( buah bau pisan )
    Chang Ku Ri Leung ( manuk )
    Chap Cay (kadaharan tina sayur-sayuran )
    Chap Ja He ( koret, medit )
    Chi Bha Du Yut ( pabrik sapatu ).
    Chi Ham Phelas ( tempat jin meuli calana ).
    Chi Ka Dut ( kuburan cina ).
    Chi Ki Zing ( ngaran desa / kota )
    Chi Leu Peung ( belegug )
    Chi Leuh ( tai panon, belek )
    Chi Leun Cang ( cair kotor, disisi jalan ari tos hujan ageung ).
    Chi Lok ( kadaharan budak : aci dicolok )
    Chi Reng ( kadaharan budak :aci digoreng )
    Chi U ( leupeut tina aci jeung cau )
    Ching Chang Chang (embe kabur )
    Ching Chang Ke Ling ( lagu ) Ching Chung ( guru nanya )
    Cho Bian ( mangga raosan ).
    Cho Kor Baw ( canteungan )
    Cho Le Nak ( katuangan, peuyeum dibubuy sareng gula kinca ).
    Chu Ra Ling ( sipat licik )
    Chu Ru Luk ( buah kawung )
    Tho Lo Heor ( Ngareuleuss )
    Enci ( ibu, indung )
    Encim ( nini-nini )
    Heu Ay ( tunduh )
    Hok Cay ( molohok bari ngacay )
    Hu I ( akar nu bisa di dahar )
    O Lo Le Ho ( leutik keneh geus kawin; keur gering salesma )
    Ong Kek ( utah )
    On To Hod ( pikakeuheuleun )
    On Tha ( binatang di Arab )
    Kyu Kyu ( judi )
    Lha Hang ( cai aren )
    Liang Cheuli Baw ( panyakit THT )
    Le Nang ( leuwih naker tibatan bo tak )
    Ma Ling Ping ( ngaran desa / kota )
    Ma Ung (dulurna ucing )
    Nga Cay ( ngelay: banjir tina baham )
    Nyi Chian Pochi (pagewean babu )
    Pa Hang ( rasana aneh )
    Pe Chak ( panonna peureum sabelah )
    Pek Tay ( … ) teuing naon ieu mah, can ka alaman ku sayah
    Peu Chang ( leupeut eusi kacang; sato nu sukuna opat )
    Pha Ming Pin (dunungan )
    Ping Ping ( luhureun tuur, handapeun eta tea… )
    Siang Siang Maling Seng ( euweuh gawe, beurang?maling)
    Sing Sing Keun ( arek gelut /wcw )
    Taw Cho ( oleh-oleh ti lembur kuring ieu mah )
    Tham Pi Ling (gaplock )
    Tham Po Long ( wadah reuhak )
    Tho Lom Bong ( wadah oge )
    To Ong ( ningali tina liang leutik )
    Toke Chang ( lagu oge )
    Tong Li La (enggalkeun )
    Tong To Lang ( nangka – kawinan bapak – teu beja?- poe salasa… )
    Tu Ang ( ngalebok )
    Tung Tung Seng ( seukeut pisan )
    U Ching ( dulurna maung )
    Yap La Hun ( budak ceurik )
    Am She Ki ( tuang suuk)
    Chan Om Beh ( ey….botrok)
    Chang Ku Du ( buah jurig)
    Li Ang Jin (lokasi penampakan

    [Non-text portions of this message have been removed]

    6 Nopémber 2007 tabuh 5:31 am

    • ngiringan akang,,,eteh,,,,,,abah,,,,ambu ,,,,,,langsung we ah ngiring tatarucingan heheheheheh embe naon nu tiasa nulis hyayo tebak,,,,,,,hehehehe

      17 Juni 2009 tabuh 4:29 am

  55. Kang Tarso, geuningan banyak yah kesamaan bahasa urang jeung
    bahasana nagri panda, lamun kitumah jalmi sunda teh ti leuleutik
    tos tiasa bahasa china.

    A…………………………ch, eta ari kang Tarso sok aya-aya wae, sukseslah kang !

    salam dr rantau
    ahusmas ahu

    6 Nopémber 2007 tabuh 7:12 am

  56. agfhal thea

    Nu kasep jeung nu geulis…

    Dina hiji mangsa, kacaturkeun aya hiji jajaka gandang nu keur néangan pipamajikaneun. Manéhna ngumbara ka unggal lembur jeung dayeuh, ti gunung tepi ka laut, malah tepi ka leuweung sagala..

    “Kusabab aing kasép, pamajikan ogé kudu geulis, kudu sampurna kageulisanana, sangkan turunan aing karasép jeung gareulis” pokna téh.

    Singgetna, manéhna papanggih jeung hiji lalaki kolot nu ngabogaan 3 putri nu gareulis kawanti-wanti. Kulit hejo carulang, biwir ngagondéwa, gado endog sapotong, jeung saterusna…. jeung saterusna…

    “Aki, nembé ayeuna kuring ningal istri2 anu sakitu gareulisna. Sim kuring téh nuju milari pibojoeun. Manawi diwidian, salah sahiji putri aki badé dijantenkeun istri ku abdi.”

    “Aéh-aéh, kasép, sanajan tiluanana ogé mangga téh teuing, aki mah rido.”

    “Ah, moal atuh ki, ageung teuing waragadna, oge bilih janten présédén awon engké pami diliput ku média infotainment.”

    “Oh.. saé.. saé ari kitu mah!”

    “Nanging, abdi téh bingung, kedah milih anu mana….”

    “Teu kedah bingung kasép, mangga waé ditingali ti luhur satungtung rambut, ti handap sausap dampal. Nanging tengah2na mah teu kedah nya kasep, pamali!”

    “Ah, teu kedah ditingal tengahna mah atuh ki, tos kabayang ieuh ku abdi ogénan.. héhé..”

    Sanggeus dititénan…

    “Aki, punten, si bungsu téh geuning gaduh cacat sakedik, saleresna mah teu katingal, nanging ari diperhatoskeun mah geuning éta cepil nu kénca langkung alit batan nu katuhu. Atuh nu nomer dua ogé ngagaduhan cacat sakedik, malah moal katingal, éta indung-sukuna geuning ageung sapalih.”

    “Dupi si cikal kumaha adén?”

    “Perfect!”

    “Tos yakin, Kasép?”

    “Absolutely!”

    “Mangga atuh ari kitu mah…”

    Singget carita, manéhna kawin jeung si cikal. Kacida bagjana manéhna ahirna bisa meunangkeun pamajikan nu geulis tur sampurna. Sababaraha bulan ti harita, pamajikanana ngalahirkeun, orokna lalaki, keur hideung teh, goreng patut deuih..

    Manéhna bingung, tuluy tatanya ka si aki naha bisa kajadian bapana kasép indungna geulis, tapi anakna goréng patut kitu.

    Si aki ngajawab,

    “Sabenerna si cikal téh boga cacat saeutik, malah teu katingali.”

    “Naon tea ki?”

    “Harita manéhna téh geus kaburu reuneuh…”

    14 Nopémber 2007 tabuh 3:39 am

  57. Budi - Cirebon

    Mas Totong ( T. Saidin ) dimana nich, masih inget ga, pak Budi Bu ENi, koq ga pernah main ke Cirebon, gimana khabar orang tua di Kuningan, salam aja, dan ditunggu di Rumah Ibu Eni Cirebon

    dari pak Budi.

    19 Nopémber 2007 tabuh 1:47 am

  58. lips

    Nah ini dia tes untuk dapat TOSFL (Test of Sundanese as Foreign
    Language)… Kalo mau lulus harus diatas 550… hehehe..

    Angkot
    Abdi Kenging iyeu carita ti Rerencangan, pangintun ti
    rerencangannana
    rerencangan. Mangga wae raosan:
    Teu di Bandung teu di Tasik, teu di Garut boa ketang di Batam mah
    beda…. eta kalakuan kenek angkot dimana wae lamun jojorowokan
    nawarkeun jurusan angkotna atawa nanyakeun nu erek turun atawa
    eureun
    ka panumpang sakapeungmah matak piambeukeun, pikabingungeun anu
    kakara
    tapi lamun geus apal mah sok hayang seuri, geura reungeukeun :

    di Bandung : “Gede….. Panjang….. .Gede…. .Panjang. …..!!”
    kade…lain keur promosi obat taeun nu ayeuna keur meuweuh atawa
    promosi sabangsa ma erot, tapi nawarkeun rute angkot jurusan
    Gedebage Leuwi panjang….!

    “Aceh……Merdeka. …..Aceh. ……Merdeka. …..!!” jojorowokan
    sataker kebek najan hareupeun tangtara atawa pulisi oge moal nepi ka
    di tewek da di Bandung mah geus arapaleun lamun kenek eta nawarkeun
    angkot jurusan Cicaheum Kebon kalapa ngan rutena ngaliwatan jalan
    merdeka jeung jalan aceh

    “Binatang… . .ada turun…..? ibu……bapa. ….binatang. …..!”
    tong
    waka ambek disebut kitu teh, si kenek nanyakeun bisi aya nu turun di
    kebon binatang di jalan taman sari anu kaliwatan ku angkot

    Eta di Tasik mah kieu jorowok na teh “sila……. sila. ….hiji
    deui…!!” lamun seug ninggang ka jalma nu anyar ulin ka Tasik mah
    bakal ho’okeun ngadeng jorowok kenek anu ngagantung na lawang panto,
    rek teu kitu kumaha atuh….sakitu katingali metetna bet anu dijero
    oge diaradu tu’ur ari jojorowokan sila……sila. ..hiji deui…….?
    padahal manehna teh nawarkeun jurusan ka pancasila

    Ari di Garut mah karunya ka anu ngarana DANA, kade nya bisi aya
    baraya
    anu ngarana dana tong waka ambek jeung kasigeung lamun ngadenge
    jorowok kenek angkot “DANA EGANG….DANA EGANG……. …” eta teh
    lain moyokan dana pedah leumpangna egang tapi nawarkeun angkot
    jurusan Sukadana-Sukaregang

    Naek angkot di Bandung deui: Jorowok kenek
    ngajorowok.. …Supratman. .. jrut turun panumpang lalaki tengah
    tuwuh..
    Jorowok deui….Raja mantri….jrut Mang Jamal turun…
    Rengganis… ..jrut Neng Nia turun Teuku Umar….jrut deui lalaki
    turun… Na ari celengkeung teh….urang batak ngajorowok.. . “aku
    Rajagukguk tak dipanggil-panggil jadi bila awak turun bah! “

    25 Nopémber 2007 tabuh 6:01 am

  59. lips

    assalamualikum…
    ka hadur ka dulur2 nu di kuningan…kumaha damang?
    salam kanggo keluargi di Kutaraja, alumni MI Kutaraja, MTs N Maleber, sareng SMUN 1 Garawangi

    25 Nopémber 2007 tabuh 6:15 am

  60. mats

    ass…wr.wb.
    ngiringan gabung ah…..! tapi bade kirim salam heula kanggo kulawargi di pajambon…
    abdi aya tatarucingan…
    “pagawean naon anu matak ngahideungkeun panangan anu palih kanan..?

    27 Nopémber 2007 tabuh 4:11 am

  61. ari anu hideung-hideung kitumah moal jauh tina areng hi…hi…hi……

    pek geura dimana coba aya kitu warna areng selain hideung.

    27 Nopémber 2007 tabuh 6:40 am

  62. Endang A. Sutisna

    naon atuh kang mats jawabannana sami bingungna abdi ngemutan dupi kang mats teh Pajambonna teh di mana? punten putra saha tea atuh..salam oge ka urang Pajambon sadayana..kumaha lembah clengkrang/cipanas?? mani waas wengi2 aya di gunung..asa gura hoyong kaditu deui..sok atuh ka saderek Kuningan sadayana amengan atuh ka Pajambon/cilengkrang mani waas geura!!

    Wassalam..

    30 Nopémber 2007 tabuh 3:06 am

  63. Dadang Pakembangan

    Anu matak hideung panangan kanan mah supir, nu kenca di jero bae
    nu kanan sok ditongolkeun. Aya anu dijero teu kapanasan, teu kakotoran tapi hideung, naon tah. . . . . . . . ?

    30 Nopémber 2007 tabuh 4:29 am

  64. Endang A. Sutisna

    sireum na jero kulkas kang atawa…bulu irung!!!!!!!!!

    30 Nopémber 2007 tabuh 4:48 am

  65. Dadang Pakembangan

    Wah. . . . cerdas pisan, loba jawaban nu hideung teu kapanasanya
    Teu nanaon eta oge bener nu peunting ulah jorok we jawabanna

    30 Nopémber 2007 tabuh 6:12 am

  66. yeuh para akang sadaya kunaon geuningan seneng kanu hararideung,
    urang ganti wae you kunu panjang-panjang pastih leuwih mengasikan,
    ini dia kang ,cik naon bentukna pondok-pendek tapi tetap wae panjang ?

    murah meriah hadiahna berenang di waduk darma pulang and pergi
    gratis………tis….tis…..tis.

    30 Nopémber 2007 tabuh 7:05 am

  67. Dadang Pakembangan

    Pondok = cicing wae teu indit-indit
    Panjang = ngabayangkeun hayang balik ka Kuningan ti sebrang tapi lami keneh mereun waktuna (jatah cutina abis), bulan hareup duka taun hareup.

    Pondok tapi panjang hartosna Kang Uha Samsuha keur ngalamun hoyong ka Kuningan

    30 Nopémber 2007 tabuh 7:15 am

  68. Etah-etah ennyaan geuningan Kang Da2ng teh jago pisan kana sagala rupi,
    coba geura bisa neuleuman hate, ach boa-boa jeung boa-boa.

    Kang, ari Kuningan teh emang selalu di hati, sanes kunaon da hampir unggal
    enjing atuh komunikasi sareng Emih (Ibu) di Winduhaji.
    Saurna sababaraha dinden kapengker hawana teh panas pisan teu sapertos
    biasana leres kitu ? Kang Da2ng etang2 ngetes saurna unggal minggu aya
    di Kuningan.
    Kang pertengahan sasih Desember rencana bade ka Bandung, mudah2 an
    aya waktos sadinten dua dinten bade ka Kuningan. (leres pisan jigana implengan
    Kang Da2ng, mugi2 wae)

    30 Nopémber 2007 tabuh 8:03 am

  69. Dadang Pakembangan

    Leres anu di saurkeun ke Emih di Winduhaji, panas hawana eta bade hujan teu janten panginten, komo upami wilayahna anu anggal ti gunung Ciremai mah langkung2 panasna.

    Tapi di Kuningan memang aya pergeseran, mungkin pangaruh sieurna rumah beton ditambih jumlah kandaraan, sawah sareng kebon ngirangan, seep ku bangunan.
    Urang Kuningan mah nyawah jeung ngebonna ngalih ka Jakarta, Bandung, Pelembang. aya oge anu sebrang ka Timur Tengah kmana. Hasil nyawah/ngebon di barawa ka Kuningan. . . . . . panginten iraha2 hoyong pensiun di Kuningan
    Bandung ayeuna panas oge Kang. . . . . tspi aya tingalieun ari di Bandung mah panas2 oge. . . . . . mani bariyeukeun geura ningal nu gareulis

    30 Nopémber 2007 tabuh 9:15 am

  70. Leres pisan kang ayeunamah di kuningan teh teu sasejuk kapungkur, tapi
    mudah2 an wae ngawangun KRK (Kebun Raya Kuningan) teh cios imfo dari berita
    kuningankab.co.id, supados aya resapan air.

    Ach ari si akang kanu geulismah mani kumaha panon oge mani jadi hejo
    campur peupeureudeuyan kucap kiceup, entong bohong da katingali
    ti sebrang alias peuntas oge.

    30 Nopémber 2007 tabuh 10:37 am

  71. Endang A. Sutisna

    kacang panjang atuh etamah kang Dadang leres teu..ayena sim kuring gaduh tarucingan yeuh :

    “asup tapi kaluar” (basa keur budak ieu tarucingan mindeng di carioskeun janten ubar kesel boh keur ngarit boh keur tunggu pare di sawah..)

    30 Nopémber 2007 tabuh 11:08 am

  72. Dadang Pakembangan

    Kang Endang, . . . . asup tapi kaluarmah eta hartosna “mayar hutang”
    Asup kana rekening batur, tapi kaluar tina rekening pribados

    “Asup cepet kaluar alon” naon hartosna tah. . . . . .?

    1 Désémber 2007 tabuh 2:09 am

  73. Eta mah isi pangambung atuh ari asup cepet kaluar alon mah, kumaha
    Kang Da2ng leres teu.

    Cobi-cobi eta cobi tebak naon bentenna apel sareng upil, berhadiah
    empek-empek kapal selem

    1 Désémber 2007 tabuh 10:01 am

  74. Endang A. Sutisna

    aih kang dadang pinter..tapi pan keur bolon mah can ngartos rekening sagala ari hutang mah tos ngarti pan sok hutang pinci (gundu/betawi) atawa gambaran atawa karet geulang ka babaturan..jawaban umum Asup tapi kaluar teh nyaeta….kancing baju. pan kancing diasupkeun tapi geuning kalah kaluar..ariasup cepet kaluar alon mah mun urang keu “NGORONG!!
    Kanggo kang Uha : Apel aya apel malang jeung sjabana ari upil mah upil we..dimana mana ge..leres teu..
    Kang mats..kamana wae atuh, kanggo kang Ajun sareng kadayana hatur nuhun..

    3 Désémber 2007 tabuh 3:56 am

  75. Kang Endang ,salam tepang ti sebrang/peuntas.

    Leres eta oge apel anu terkenal diurang ti malang atuh upil dimana2 oge
    nya upil, tapi aya anu leuwih pas nyaeta ari apel mah biasana dihidangkeun
    dina luhur meja tapi ari upil mah sok di ledotkeun dihandapeun meja, kumaha
    tah kang Endang ari kebiasaan teh apan kitu sanes.

    3 Désémber 2007 tabuh 8:09 am

  76. Endang A. Sutisna

    huahahahahahawakakak..tapi satuacana diledotkeun teh lain di puir2 heula sangkan buleud..balik salam kang Uha..

    3 Désémber 2007 tabuh 11:04 am

  77. Nenendianti

    Kang :
    Zoen, Dhany, Logan, Tototong, E Sutisna, Tarso sareng para akang-akang anu sanesna kamarana ?

    4 Désémber 2007 tabuh 6:03 am

  78. Nuju sibuk panginten Teh…! Dupi teh Nenen ngaleungit teh tos ti mana..? Ku abdi dikubek dina gelas bajigur teh henteu kapendak geuning…! Tiris…..tiriiis. di Kuningan mah tos ngawitan hujan …!

    4 Désémber 2007 tabuh 8:56 am

  79. Nenendianti

    He..he..he.. puguh abdi oge tenggelam ku badai salju…. didieu mah musim salju jadi kagiatan abdi teh berkurang tiasa on line deui. Kagiatan abdi terakhir malam sabtu pawai lampu hias natal, rame didieu mah ari nyambut natalan, kota-kota & bumi-bumi baranai dihias kulampu LED warna warni, biasa sataun sakali bari nyambut taun baru, pawai dijalan bari diguyur salju, tiris-tiris oge kapaksa soalna kegiatan sosial, ari jadi anggota mah kedah aktif.

    Atuh ari bajigur mah raos haneut, matak hoyong + goreng gemet/ sampeu/pisang, ari boled aya keneh tangkalna ?

    Abdi mah hoyong pepes lauk kancra…

    Sok ayeuna mah mulai online deui tiap hari…..

    Kumaha wartosna, sepak bola Kuningan ?
    Ari ketua Club Sasatak saha ? upami kang Zoen tepang mah, atuh ajakan nimbrung dilembur kuring tiasa ngobrol bola. Geuningan Sasatak teu web sitena, dipilarian kuabdi teu aya, kedah dicarioskeun kaketuana, ngadamel web site Sasatak, atuh paling tidak blogna. Jadi abdi terang kaayaan sepak bola Kuningan sareng pamaenna.

    4 Désémber 2007 tabuh 3:40 pm

  80. Bungahna hate Abdi kapendak sareng blogna Urang Kuningan. Hatur nuhun Kang, Nepangkeun Abdi: Saenan, alumni SMAN Cilimus taun 1989, kawit ti Desa Bojong Cilimus, ayeuna di Jakarta deui saparantos ngumbara di Tanjungbalai Asahan (Sumut) , (2000 s.d. Des 2007). Sono ka lembur, ngan ukur sono wungkul, soalna teu acan sempet deui ka KUningan. Salam ka wargi Kuningan, khususna ka para wargi Blog ieu sareng kanggo alumni SMAN Cilimus (kapungkur mah namina SMA NeCis)…

    25 Januari 2008 tabuh 6:47 am

  81. Ciuman aLa Jawa BaraT

    CILEUNGSI = CIuman LEngket UNtuk jaGa
    GengSI

    CIAWI = Ciuman manusiAWI

    CIBULAN = Ciumannya BUtuh LANjutan

    CIPANAS = Ciuman PAling gaNAS

    CISADANE = Ciuman SAyang DAri aNE

    CITARIK = Ciuman TArik menaRIK

    CIAMPELAS = Ciuman AMpe PErut muLAS

    CIBUBUR = Ciuman BUru-BURu

    CISALAK = Ciuman SAya gaLAK

    CIAMIS = Ciuman bAu aMIS

    CIKINI = Ciuman laKI biNI

    CIBITUNG = Ciuman BIkin unTUNG

    CIKUPA = Ciuman KUrang PAs

    CICADAS = Ciuman CumA Dada aTAS

    CIPARAY = Ciuman Pakaian teruRay

    CIMANUK = CIuman sambil Ngantuk

    CILAKI = CIuman Kepala Sampai kaKI

    CIUMBULEIT = CIUM BULunya Sedikit

    CIMAHI = Cium Mah di Dahi

    CIBINONG= Ciuman Bibir Monyong

    CILACAP = Maaf, Anda sudah memasuki
    wilayah JAWA TENGAH

    12 Pébruari 2008 tabuh 5:37 pm

  82. Dadang Pakembangan

    CIDAHU = Ciuman Dada dan baHu
    CITIIS = Ciuman Ti Istri Sendiri
    CIBODAS = Ciuman Bogoh Dan Senang
    CISADANE = Ciuman Sayang Dari Nenen gunadi

    13 Pébruari 2008 tabuh 12:58 am

  83. Endang A. Sutisna

    Cimanuk, ciawi, cikapundung = angkot 05 di Garut..

    15 Pébruari 2008 tabuh 11:38 am

  84. Dadang Pakembangan

    Kmarana yeuh saribuk panginten
    Akang2 sadaya kumaha wartosna di wewengkon masing2
    Teh Nenen, cobi kintunkeun puisi lucu/jenaka
    supados teu tiisin teuing

    12 Méi 2008 tabuh 9:32 am

  85. Adang Wahyu

    hey, baraya abadi gaduh tatarucingan:
    anu nuju naon cing! ditingalian teras diusapan teras ditiupan teras dilebetkeun.

    15 Méi 2008 tabuh 7:16 am

    • Ratno

      Ngabubuy Hui Panginten

      5 Nopémber 2009 tabuh 2:03 pm

  86. Balon…
    he..he..he…

    17 Méi 2008 tabuh 7:40 am

  87. Kang Dadang abdi nuju pabaliut didieuna… jadi jarang ngalongok… abdi nembean ngadamel puisi cinta :)
    Kanggo anu kasamaran he..he..he…

    Salam kangan kang Dadang,
    Nn G

    17 Méi 2008 tabuh 7:42 am

  88. Balonku ada lima dar….!

    19 Méi 2008 tabuh 2:06 am

  89. Leres khan kang Zoen jawabna Balon :)

    20 Méi 2008 tabuh 9:55 pm

  90. Tamba karesel mikiran soal bbm, kunaon ari urang padang teu daek miluan balapan

    1 Juni 2008 tabuh 1:56 pm

  91. Jawabannya, panginten urang Padang mah beurat ku Rendang Padang :)

    2 Juni 2008 tabuh 4:03 am

  92. Teh Nenen anu tebih hampir mendekati, tapi anu leresnamah kieu “urang padang mah teu kaop manggih belokan (tikungan) emutanana wah ieu alus tempatna keur buka rumah makan”

    2 Juni 2008 tabuh 6:22 am

  93. Dadang Pakembangan

    Ha. . . ha. . .ha. . . .lucu
    munkitumah urang tionghoa oge emutanna kieu “hayaa oe. . oe. . . mau buka bengkel sama jual onderdil pasti rame”
    ha. . . . .ha . . . . lucu ngabayangkeun Teh Nenen nuju balap beurat ku rendang

    aya deui Kang Uha nu langkung lucu . . . . . sok ah

    2 Juni 2008 tabuh 8:40 am

  94. Ha..ha..ha… jadi inget kana rendang jengkol
    ngan sok paur kubauna hi..hi..hi…

    Sok aya deui henteu… tatarucinganna, resep geura humor dari pada ngaramuk bilih setress bahaya…. he..he…

    2 Juni 2008 tabuh 3:52 pm

  95. Aya tilu jalmi sabat wae si A/B/C nah diantara maranehna tiluan sama-sama ningali dihareupeunana aya uang 100rb dan gesitna jeung sajabana diantara jalmi tilu teh sama, nah saha yang paling duluan ngambil uang hayo…….o tebak ach

    3 Juni 2008 tabuh 1:43 pm

  96. Teh taty

    pasti nu nagrang tarucingna atuh..
    da boga hutang ka warung . can di bayar
    he.he .he

    6 Juni 2008 tabuh 3:44 am

  97. kak…kak…kak…ihik..ihik
    leres pisan teh gaduh hutang ka warungna ceu ely di smkos kapungkur teu acan dibayar

    teh aya deui yeuh
    aya hiji mobil keur nuju kahiji gudang anu pinuh ku harta karun tapi jalanna di kiri kalayan kanan teh jurang sedengkeun jalan ngan cukup keur hiji mobil alias pas-pasan kira-kira 20m deui ka eta gudang ditengah jalan aya tangkal caringin, kumaha carana sangkan simobil tiasa dugi ka eta gudang ? mangga diantos ……

    6 Juni 2008 tabuh 1:25 pm

  98. Ditabrak wae tangkal caringinna he..he..eh…

    6 Juni 2008 tabuh 2:51 pm

  99. lemburkuring2007

    Haha, Hihi, Huhu

    7 Juni 2008 tabuh 1:09 am

  100. Teh alasanana kunaom geuningan ditabrak eta tangkal caringinteh.

    Kapal apa yang bisa perut jadi kenyang ?

    7 Juni 2008 tabuh 1:52 pm

  101. Teh taty

    Cikondang = ciuman konci kang dadang
    Cisontrol = ciuman pencet klakson pegang pestol
    citamba = ciuman tarang baga
    cikole = ciuman kolor lepet
    cisantana = ciuman santri di astana ( jeung jurig ) …… he …he

    11 Juni 2008 tabuh 3:28 am

  102. Teh taty

    Ke heula antosan …. kan tangkal caringinna nembe di pelak dina pot. masih alit nembe lima centian.
    nya dikolongan wae atuh.

    tapi mun aya randa di tengah jalan mah abdi teu tiasa ngajawab.

    11 Juni 2008 tabuh 3:31 am

  103. Meneruskan dari milist tetangga :

    Kisah sepasang suami istri baru menikah,

    si suami ingin memberikan surprise pada istrinya, suatu hari si suami berkata kepada istrinya:

    “Sayang, kita pergi yuk,tapi mata kamu harus ditutup yah…!”

    “Koq harus ditutup sih mas…?” kata istrinya.

    “Yah, pokoknya ada sesuatu untuk kamu…..”

    Merekapun berangkat dengan menggunakan taxi, begitu sampe di tempat yang dituju mereka turun, kemudian si suami mengajak istrinya masuk ke rumah baru yang dijadikan sebagai surprise untuk istriya, tapi si suami masih belum mengijinkan istrinya membuka tutup mata.

    Ternyata si istri ingin buang angin, tapi karena masih malu sama suaminya si istri pura-pura minta tolong dibikinin minuman.

    “Mas, ambilin saya minum dong…!”

    Suaminya kemudian pergi mengambil minuman, ketika suaminya pergi si istri buang angin “tuuuut..”

    Pas si suami datang membawa minuman, ternyata si istri masih ingin buang angin,akhirnya dia bilang ke suaminya .

    “Mas minumannya kurang manis, tambahin gula lagi yah….”

    Si suami pergi lagi untuk menambahkan gula pada minuman istrinya, ketika suaminya pergi si istri kentut lagi “tuuuuuut….”.

    Kemudian si suami datang lagi untuk memberikan minuman, tapi ternyata si istri masih ingin buang angin, akhirnya dengan berberat hati si istri minta ditambahkan gula lagi, saat si suami pergi istrinya kembali buang angin, “TTUUUUUUUUUTT…….TUUT…..TUUT…” suaranya mantep…..

    Akhirnya si istri merasa lega karena telah selesai dari keinginan buang anginnya. Ketika si suami tiba dan menyerahkan minuman, kemudian si suami membuka tutup mata si istrinya, si istri terkejut karena ternyata di rumah sudah banyak orang dan di sampingnya ada mertuanya, sambil malu-malu si istri bertanya pada mertuanya,

    “Oh Bapak, sudah lama datang..?”

    Kemudian sang mertua menjawab, “Sudaaah, sejak tembakan pertama…”

    ssttt…ketawanya jangan ngakak dong…ntar saingan sama bunyi *****t…

    17 Juni 2008 tabuh 12:06 am

  104. Ferry

    salam kenal semuanya. kenalin nama g Ferry. asl bgr. blhkan g nimrum?

    27 Juni 2008 tabuh 4:18 pm

  105. Ferry

    boleh nimbrung ga? knalin nama g ferry dr bogor.

    27 Juni 2008 tabuh 4:20 pm

  106. lemburkuring2007

    Salam kenal kembali buat Ferry. trim,s

    28 Juni 2008 tabuh 2:47 am

  107. Dibawah ini ada empat ( 4) pertanyaan dan satu pertanyaan bonus.
    Jawablah semua tanpa banyak pikir. Cuma boleh berpikir sedetik, jawab
    segera. OK?

    Ayo cari tahu, seberapa pintar anda….

    Siap? GO!!!(gulung layar)

    Pertanyaan pertama:

    Anda ikut berlomba. Anda menyalip orang di posisi nomor dua.
    Sekarang posisi anda nomor berapa?

    ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~

    Jawaban:Jika anda menjawab Nomor Satu, anda SALAH BESAR! Jika anda
    menyalip orang nomor dua, sekarang andalah yang ada di posisi nomor dua!

    Jangan ngaco lagi, ya?.
    Sekarang jawab pertanyaan kedua,
    tapi janganberpikir lebih banyak daripada ketika menjawab pertanyaan
    pertama tadi,OK?

    Pertanyaan Kedua:
    Jika anda menyalip orang di posisi terakhir, sekarang anda di posisi…?
    (gulung layar)

    ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~

    Jawaban:Jika anda menjawab anda orang kedua dari terakhir, anda SALAH
    LAGI… Coba, bagaimana caranya menyalip orang TERAKHIR?

    Anda sebetulnya tidak terlalu pintar, ‘ kan?

    Pertanyaan ketiga:
    Hitung-hitungan yang pelik! Catatan: kerjakan di pikiran anda saja..
    JANGAN gunakan kertas atau pensil atau kalkulator. Cobalah.

    Ambil1000dan tambahkan40padanya. Sekarang tambahkan1000lagi.
    Sekarang tambahkan30. !
    Tambahkan1000lagi. Sekarang tambahkan20. Sekarang tambahkan1000
    Sekarang tambahkan10. Berapa totalnya?

    gulung layar……

    ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~

    Apakah hasilnya5000?

    Jawaban yang benar adalah 4100.

    Kalau tidak percaya, cek dengan kalkulator!
    Hari apes, ‘ kan ?
    Mungkin di pertanyaan terakhir anda bisa benar…
    .Mungkin.

    Pertanyaan keempat:

    Ayah Mary punya lima anak: 1. Nana, 2. Nene, 3. Nini,
    4. Nono. Siapa nama anak kelima?

    ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~

    Apa anda menjawabNunu?
    BUKAN!Tentu saja bukan.
    Anak kelima namanyaMary..Baca lagi pertanyaannya!

    Okay, sekarang ronde bonus:

    SEORANGbisu pergi ke toko dan ingin membeli sikat gigi. Dengan
    menirukan orang menggosok gigi, ia berhasil menyampaikan keing ina
    nnya pada penjaga toko dan ia berhasil membeli sikat gigi…
    Berikutnya, seorang buta masuk ke toko itu dan ingin membeli
    kacamata hitam, bagaimana DIA menunjukkan keing ina nnya?
    ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~

    Langsung aja ngomong, dia kangak bisu…

    29 Juli 2008 tabuh 7:08 am

  108. Kiriman dr tetangga

    Perhatian2 Buat yang hoby golf……………….

    Suatu sore telepon berbunyi.
    “Hallo, Pak Buto? Ini saya, tuan, Idum, pembantu di villa bapak..”
    “Oh iya. Ada apa Dum? Ada masalah?
    “Anu..saya nelepon cuma mau ngasih tau, burung kakaktua bapak mati..”
    “Kakaktua saya? Mati? Yang pernah menang di Lomba Tingkat Dunia itu??”
    “Ya tuan..yang itu”
    “Waduh sial juga ya…lumayan banyak juga tuh duit keluar buat
    ngelatih tu burung..matinya kenapa dum?”

    “Gara2 makan daging busuk, tuan”
    “Daging busuk?? Siapa yang ngasih dia daging busuk??!!”
    “Ngga ada tuan..dia cuma makan daging kuda yang udah mati.”
    “Kuda mati? Kuda mati apa??”
    “Kuda punya tuan.”
    “Kuda yang menang pacuan internasional itu?!!!”
    “Iya tuan, Dia mati kecapen setelah narik gerobak tong air.”

    “Lu gila ya? gerobak air apaan???”
    “Gerobak air buat madamin api, tuan”
    “Ya ampuun..api apa lagi???”
    “Api di rumah tuan! Ada lilin yang jatuh dan apinya kena tirai..trus
    merembet deh.”
    “Ja..jadi..maksud lu villa mewah gua itu ancur berantakan gara2
    lilin?!!!”
    “Begitulah, tuan.”
    “Tapi kan disitu banyak lampu!!! Tu lilin buat apaan???”
    “Buat pemakaman, tuan.”
    “Demi Tuhan, pemakaman apa dumm??!!”

    “Pemakaman istri tuan.. Suatu malam dia berjalan2 di dalam rumah yang
    gelap gulita, saya pikir maling, jadi saya hajar aja dia pake tongkat
    golf Nike tuan…”
    Sunyi……. ……… .. ,
    Sunyi cukup lama….
    “Dum….lu bener2 dalam bahaya besar, awas kalo tu tongkat ampe patah…..”

    salam merdeka

    29 Agustus 2008 tabuh 11:19 am

  109. pang luhur na luhung napsuna teu ka bendung hawana hayang nyandung jalma burung

    9 Oktober 2008 tabuh 8:34 am

  110. maraban domba ku jukut maraban hayam ku huut maraban rangda……………….saha nu terang maraban rangda ku naon nu kira2 pas asup kana rangkaiyan katana ^_~

    9 Oktober 2008 tabuh 8:37 am

  111. nyai ulah arek reuwas lamun aya anu heuras eta teh da mantak waas nyai ulah bade inggis da heunteu sa gede bitis ngan ukur sa gede linggis eta teh keur ubar tiris……..}wilujeung nyengir ka sadayana.abdi ti kadipaten majalengka desa karangsambung blok saptu karamat rt.004/004 kadipaten ^_^

    9 Oktober 2008 tabuh 8:49 am

  112. sampurasun ka saadayana……

    13 Oktober 2008 tabuh 3:47 pm

  113. Icuk Yunadi

    Rampes akang.
    Sok ah mangga ka lebet……

    13 Oktober 2008 tabuh 4:54 pm

  114. yani

    maraban rangda ku hitut………!!!

    28 Oktober 2008 tabuh 12:02 pm

  115. Anda A Dj.

    kanggo kang tarso wilujeng tuang kompor ha…ha…ha..
    Guyon lah namina oge

    29 Oktober 2008 tabuh 9:19 am

  116. Anda A Dj.

    ISIN GARA-GARA KUEH CUHCUR
    Kapungkur nuju masih keneh di sma kantos nginep 3 dinten 2 wengi di daerah kalapa gunung, acara nu diayakeun tisakola di pingpin ku lanceuk kelas, senior (mapras cenah)
    lapar mah kacida jiga diparak
    tiditunamah boga kenalan anyar anak pa kuwu namina teh hilap deui da sakolanateh di sma cilimus .
    tatamu keur lapar tea atuh, disuguhan kueh cuhcur,ditambah cai teh ah… kacida sok bayangkeun.
    tuan rumah nuju kapengker, ngasupkeun we kana pesak calana seragam SMA teu pira 2 iji teu lami tatamuna oge pamit abdi teh naha ari celetuk teh rerencangan abdi (heureuy tiditunamah) neng tuh anda ngantongan “cuhcur” alaah…da eta mah nangtung teh asa ngambang kacida teung teuingeun babaturan teh rek naksir teh kabujeng isin

    6 Nopémber 2008 tabuh 10:55 am

  117. Anda A Dj.

    kolom seuri mah teu patos rame nya, serius sadayana geuning urang kuningan teh ieu mah tara hareureuy

    6 Januari 2009 tabuh 1:34 pm

  118. Bacaan orang iseng

    Pada acara pemilihan ratu kecantikan yang disponsori oleh team HOLS, dimana ketua jurinya adalah bang Oné sendiri, tiga orang wanita yang dinyatakan pualing cantik sak kabupaten Kuningan sedang dalam perjalanan naik pesawat terbang dari bandara Soekarno Hatta menuju Penggung untuk mengikuti kontes tingkat dunia.
    Setengah jam setelah mengudara pas diatas Perairan Sungai di daerah Indramayu, pilot mengumumkan adanya gangguan teknis pada pesawat dan para penumpang diminta untuk mempersiapkan diri karena pesawat akan melakukan pendaratan darurat. Wanita pertama segera memakai semua perhiasannya, mulai dari kalung, gelang, cincin dan anting. Dengan pandangan tak mengerti, kedua wanita yang lainnya bertanya apa maksud dari tindakan tersebut. “Dengan memakai semua perhiasan ini, semua orang akan tahu kalau aku orang kaya. Jadi mereka akan menolongku lebih dulu,” jawabnya.
    Wanita kedua segera membuka Rock & blues-nya yang tinggal hanya pakaian dalamnya saja. Ketika yang lain bertanya, ia menjawab, “Ketika regu penolong datang, mereka akan langsung melihat betapa seksinya tubuhku dan pasti aku yang akan ditolong lebih dulu.”
    Wanita ketiga yang kebetulan berkulit hitam melepaskan celana luar dan dalamnya. Kemudian dengan PDnya ia berkata, “Biasanya sih….. regu penolong akan mencari kotak hitam lebih dahulu.”

    19 Januari 2009 tabuh 3:39 pm

  119. bilih para wargi kagungan masalah pulsa internet. sim kuring tiasangabantos internet gratis. tepangan surahmanw@yahoo.com atanapi (022)92307520

    26 Januari 2009 tabuh 8:08 am

    • Ratno

      cing atuh nyungken kumaha carana?

      5 Nopémber 2009 tabuh 2:07 pm

  120. Budak cibunut_thea

    Pny cerita nech akang2 teteh2 aa2 bpk2 0m2 tante2 baraya semuanya. Bgini: waktu di smp dlu sy ikut kgiatan sekolah. Semua peserta yg ikut kgiatan tersebut diminta ikut memberikan kesan2nya selama ikut kegiatan itu. Seorang teman saya yg dari awal tidak mau bicara dihadapan teman yg lain akhirnya kena giliran juga.
    “SEBENARNYA besar kemaluan saya didepan teman2 semua, tetapi karena didorong dorong akhirnya berdiri juga,,” katanya dengan lugu !

    1 Pébruari 2009 tabuh 11:52 pm

  121. Keco

    kang tarso.s, hatur nuhun ku mengenai hitutna,abdi smp kaluar cai panon,rad fresh otak teh saatosna maca hitut kang tarso,salm kenal ti abdi keco – ti ds cikondang…

    3 Pébruari 2009 tabuh 6:37 pm

  122. Didi sunardi

    Kang tarso, eta mani seueur rupi rupi hitut, tapi teuaya nu icalan hitut,
    Padahal seueur jalmi nu hoyongeun hitut, sampe di bw ka rumah sakit, kumaha upami diayakeun pertandingan hitut
    he..he..he

    Salam tepang ka sadayana ti urang parakan maleber

    3 Pébruari 2009 tabuh 9:30 pm

  123. Budik cibunut_thea

    Hiji waktos murangkalih lalaki alit tumaros ka mamah na,” Mah, naha leres dupi surga teh aya di dampal sampean ibu?” saur mamah na,”sumuhun ujang, kasep. Leres eta teh. Mung upami nu aya handapeun bujal mamah mah, eta surga na bapa anjeun…,” heheh…

    4 Pébruari 2009 tabuh 5:01 pm

  124. fahri alsidik

    KakKakKakKakKakKakKakKakKakKak… Aya ku barisaanya teu sangki,
    ngiringan ah..
    Aya saurang wartawan nuju ngahuleng weee di pinggir jalan bari jeng ngagerentes dina jero hatena
    “duh… Kudau kamana nya neangan berita, teu aya pisan kajadian kajadian nu bakal bahan surat kabar”
    malum jaman haritamah neangan berita teh hese teu kawas jaman kiwari nu tesirikna unggal jam teh
    aya wae barang kerngahuleng ngiiiiiung…ngiiiiiung…ngiiiiiung… tikajauhan kadenge suara sirine pemadam kebakaran manehna langsung curinghak bari jeng ngomong “tah gening aya kajadian kabakaran dimananya?” barang mobil kabakaran ges ngaliwat kaharepenana biussssssssssss manehna nuturken titukang barang ges nepi kanu dituju bener we aya hiji imah nu kabelem barang nempo kitu manehna
    kaget sataker kebek manehna molotot mata simeuteun simana horeng imah nu kahuruan teh imah manehna
    wak…wak…wak…wak…wak…wak…wak…wak…wak…wak…wak…wak…wak…wak…

    4 Pébruari 2009 tabuh 6:22 pm

  125. fahri alsidik

    Pedagang cendol

    Lalaki paruh baya iyeu sapopoena dagang cendol di tanggung sebut weeeee… Pak anim (ngaran di samarken)
    Anjritttttttttt… Kawas inpestigasi weeeeeeee… He..He..He..He..He..He..He..He..He..
    Ngarasa panghasilana teu nyukupan pak anim kaayeunakeun rajin pisan pasang buntut,
    saberesna dagang pak anim sok langsung nepungan ahoy (nama samaran) cieeee… Nu tos parahi
    apal kana pagawean ahoy selaku pengecer kupon/buntut.
    Sore harita oge pak anim nyisih keun duitna 10000 kermeli kupon kusabab pak anim yakin kana mimpi peting kamari,
    nu teu pira ngimpi namah, ngimpi ngala lauk tapi di caplok buaya,
    kusabab pak anim yakin kana mimpina dina hayalan pak anim jadi jalma kaya ngadadak, isuk isuk pak anim geus haged rek mangkat dagang.
    Poe nu terus nyerelek panon poe geus dina luhureun embun embunan pak anim euweh kacape tonggoy weeee lempang,
    barang srog kasisi walungan pak anim ngecagkeun tanggungan manehna gek diuk dina luhur akar bari ngageberan ku dudukuy nu ges belel
    hiliwirrrrrrrr…hiliwirrrrrrrr… Angin nebak kana awakna nu karasana lumayan saeutik ngubaran kacape.
    Huleung… Pak anim ngahuleng pikirana ngacacang kaditu kadieu kuras mikiran nasibna,
    barang inget kana pasangan buntutna pak anim nginget nginget deui kana nomer nu kaluar peuting tadi barang ker kitu,
    korejat pak anim cengkat tuluy nangtung terus ngagorowok sorangan bakat ku atoh pedah nomer nu di pasanganteh tembus 4 angka ceg kana tanggungan belewerrrrrrrr… hiji hiji tanggunganteh di alungkeun kawalungan nu harita caina ker umpal umpalan bakat ku bungah pak anim tesirikna jijingkrakan ngigel sagala
    rupa, mun aya nu nempoeunmah ges pasti di sebut nu gelo barang ker kitu huleng pak anim ngahuleng… ana gebeg teh pak anim ngagebeg manehna karek sadar kana kupon nu di simpen dina laci tanggungan. He…He…He…He…He…He… Sing raos gumujengna nya

    salam
    kasadayana permiossssssss

    5 Pébruari 2009 tabuh 12:38 am

  126. Budak cibunut_thea

    Walah, i’m sorry. Maaf nyuwun pangampuro, jangan2 karena terlalu kenyang tertawa anda lupa bahwa kemaluan anda semua udh pada hilang. Jangan dlu bilang — WONG AKU EMAN2 KOK. Coba periksa sekali lagi, yang jujur, jangan tertawa, apa? Tinggal separo?

    7 Pébruari 2009 tabuh 11:51 pm

  127. Didi sunardi

    Aya tatarucingan
    Kanu tiasa ngajawab kenging hadiah cuhcur nyebat cuhcurna tkenging monyong,

    Cing pami istri nuhamil dilebetna aya naonan…?

    Cuhcurna ke di kirim lewat email..

    9 Pébruari 2009 tabuh 11:02 am

  128. Budak cibunut_thea

    Kang didi, sigana aya budak kan anu nungguan bapa na ngalongok kan maneh na. Hoyong di kirim karoncean sareng pisang keju manawi heheh….. Atawa jawaban na, aya eusian. Mun lain eta jawaban na pasti aya kasalahan hahah. Maksud na miss komunikasi. Tadi na rek di luar jadi bae di jero……

    11 Pébruari 2009 tabuh 2:51 pm

  129. Endang A. Sutisna

    aya daun!! daun ceuli maksudna wakwawww

    11 Pébruari 2009 tabuh 6:21 pm

  130. Budak cibunut_thea

    Hanya tangan terbuka yg bisa menerima harta, hanya hati yg terbuka yg bisa menerima cinta, dan hanya kaki terbuka yg bisa menerima nikmatnya sorga dunia… Tetapi seorang istri yg sopan kalo minta duit sama suaminya: “Burung pipit buah kedondong, minta duit dooonk!” Jawab suami: “Burung pipit buah kedondong, burungku di jepit dooonk!!”

    18 Pébruari 2009 tabuh 7:42 am

  131. Cahya

    Hiji waktu di jalan gede aya saurang nini2 ker nyebrang jalan.
    Teu katingali ti anggalna ujug2 aya motor ngaliwat rek nabrak si nini.
    Di dieu urang sebut we Si nini teh Nini Iboh, jeung nu naek motor teh si Danu.

    Danu : “Euhhhh….dasar nini peot siah, elastis, ges bau
    taneuh”, ceuk Danu teureugeus
    Nini Iboh : “Ngomong naon maneh jang?”
    Danu : “Heueuh dasar Nini-nini belegug,ari mata Nini
    teh di simpen dimana. Make mata atuh ari
    meuntas teh.”
    Nini Iboh : “Aeh aeh…..naha bet beuki ngaco sateh
    jang.Ari nu belegug teh silaing atawa
    kami.Panan silaing nu ges puguh belegug mah
    make nanya mata disimpen dimana. Mata kami
    mah saprak lahir ge aya na beungeut. Meun
    tas jalan mah dimana-mana ge make suku ari
    jelema jagjag mah Jang.”
    Danu : “Halah…..tetep we nini belegug ”
    Nini Iboh : “Ilaing nu belegug mah, nabrak nini oge
    meni teu bisa. Era atuh ku umur jang.”
    Danu :” Dasar……!”, bari metot gas.

    Hatur lumayan

    22 Pébruari 2009 tabuh 8:22 pm

  132. Pengumuman:

    Telah Hilang..! Seorang Pria dengan ciri-ciri sebagai berikut: Kulit Sawo Matang, Mata Kemerahan, Gigi Kuning, Sandal Terbalik. Jika ketemu tolong kasih tau Sandalnya Terbalik, Terima Kasih.

    25 Maret 2009 tabuh 11:51 am

  133. dina hiji peuting,kira2 jam malam.aya budak awewe,sigana geus balik gawe,kira2 Umur 23 thn..
    di sebuah Gang,eta awewe di pegat ku-2 Brandalan, Perhiasan & Hp di rampok.
    lebih sadis deui eta awewe di perkosa.
    hanya meronta & Menangis yang bisa dia lakukan.
    Untung na Pak Hansip lewat…
    dengan suara & Nafas Yang tersisa, eta Awewe
    dengan suara lirih Minta tolong sama Pak Hansip
    Awewe :’…Siii..pp
    Sii…pp !!!
    (maksud Nya Hansip )
    Pak Hansip Langsung Nengok, ehh…..bukan nya bantuin malah Ngedumel
    ”Sialan tuh Awewe bukan nya menta tolong, Malah Sip… sip
    ke enakan

    30 Maret 2009 tabuh 7:05 pm

  134. BIASA na mun mangkat gawe kang diplong osok bawa motor,dina hiji poe ku sabab motor na masuk bengkel,kang diplong naek mikrolet/metro mini…ku sbab buru2,kang diplong pohoeun make calana nu kantong hareup na soeh…
    apal sorangan kumaha ka aya an di metro mini,mun isuk2,penumpang smpe pinuh.kang diplong teu ka ajangan bangku,ka paksa kang diplong nangtung (sambil pasesedek)…
    di tengah perjalanan,aya awewe naek,aneh na eta awewe ngadeukeutan kang diplong (pdhal kasep oge teu-eu).kang diplong mulai pasang aksi,eta awewe makin nempel ka kang diplong…kang diplong teu sadar eta awewe teh copet, tiba2 eta awewe ngagorowok
    ” Wauwwwwwww…….
    kang diplong karek sadar,eta awewe teh copet,saking ku kesel na leungeun awewe nu keur ngodok kantong hareup nu soeh,di cekel sambil ngabentak
    ” ini bukan Wauwww, tapi all..iiiiffff !!!
    sihoreng waktu ngodok kantong hareup kang diplong anu soeh,bo2gana ka cekel pisan…..

    31 Maret 2009 tabuh 4:57 pm

  135. oke…………!!puas pisan euy humorna mani nyeri kulit beuteung macana ge…..,pi aya keneh teu salian ti eta??

    3 April 2009 tabuh 1:47 pm

  136. masalah humor mah, kanggo Muse Irmansyah
    tenang bae….
    tunggu episode selanjut nya..
    atau REG HUMOR kirim ke 7288

    3 April 2009 tabuh 2:17 pm

  137. kisah nyata…
    aya hiji keluarga sebut bae,anu pameget namina kang diplong Istri na namina Neng Onim…
    eta keluarga teh hirup na serba ka kurangan, Imah na Ngontrak, Listrik oge nunggak hampir rek di Cabut Ku PLN…
    tapi,ku alus na eta keluarga tara pernah ninggalan Sholat.dina hiji Peuting saking ku aral na kang Diplong Sholat tahajud menta ka Pangeran
    kang diplong: Ya allah,pasihan abdi jalan Supados ngke enjing abdi aya rejeki kanggo kabutuhan sapopoe,100rebu bae teu naon2 ( Sambil reumbay Ci mata )
    Saking ku aral na,kang diplong nulis surat kata2 na
    ” ya alloh Upami Gusti bener2 Maha Pengasih kintunan abdi artos..
    eta surat di asup keun kana Amplop.kang diplong,langsung kaluar ti imah, Mapay jalan.manggih jalan nu rada Rame eta amplop di piceun di tengah jalan…
    dina hiji poe aya Polisi lewat jalan nu Amplop na di piceun ku kang diplong, Buru2 eta amplop di Buka di baca eusina.eta polisi sigana berjiwa Sosial sambil reumbay cimata,ngaluar keun duit 75rb.Untung na dina amplop,kang diplong mere alamat imah na..
    akhir na eta polisi langsung ngadatangan Imah kang diplong.
    di datangan Polisi kang diplong kaget,tapi buru2 Pak Polisi ngajelas keun ka datangana..
    Sa indit na Polisi,eta amplop di buka, dasar Nurus tunjung lain mah bungah aya rejeki teh, malah Su udzon ka Polisi
    Kang Diplong :’ Ya alloh, kuring teh nuhun keun artos kan 100rb, Kok di pasihana cuma 75rb??
    ya alloh, Upami bade masihan deuimah abdi mohon ulah di ti2pkeun ka Polisi…

    5 April 2009 tabuh 2:09 am

  138. Punten ah ari urang Cimahi kengeng ngiringan teu kang?

    7 April 2009 tabuh 2:47 pm

  139. aan

    kamarana nya dulur-dulur …?
    cuang ngahibur hate sorangan ah.

    Lalakon Aki
    Aki: “Baheula dewek teh penyanyi rock anu pada mikaresep ku awewe. Hiji waktu Aki manggung. Gerr.. nu lalajo surak basa Aki ijra-ijraan dina panggung. Eta mah, Sujang.. aya awewe geulis maledog ku kembang ka Aki, nepi ka Aki ngajehjer kapaehan,”
    Ujang: “Kapaehan bakat ku atoh, Ki?”
    Aki: “Is lain. Bakat ku seueul! Tuda maledogna jeung potna!”

    21 April 2009 tabuh 7:58 am

  140. aan

    Amuba
    Aldi: “Sato naon dina pelajaran Biologi anu bersel satu?”
    Alda: “Amuba!”
    Aldi: “Ari sato nu bersel banyak?”
    Alda: “Ah asa euweuh eta mah!”
    Aldi: “Aya!”
    Alda: “Sato naon?”
    Aldi: “Amuba nu keur ngarariung!”
    Alda: “Heueuh, nya!”

    25 April 2009 tabuh 8:28 am

  141. aan

    Wawangsalan
    Guru: “Barudak, cing nyieun wawangsalan nu make kecap gunung
    jeung kota!”
    Murid: “Hayam tukung saba gunung, uyuhan teuing nya diri!”
    Guru: “Alus, cing ayeuna nu make kecap kota!”
    Murid: “Hayam tukung saba kota, uyuhan…”
    Guru: “Uyuhan naon barudak?”

    25 April 2009 tabuh 8:30 am

  142. aan

    Kiamat
    Aya guru nerangkeun kajadian kiamat ka murid-murid kelas dua SD.
    “Engke kiamat teh gunung bitu tingjelegur, laut keplok limpas ka darat. Kabeh anu hirup pasti paeh. Kabeh jelema ge pasti paeh,” ceuk Pa Guru. Salahsaurang murid ngacung, “Pa, ari kiamat, sakola diliburkeun teu?” Guruna bati ngahuleng teu bisaeun ngajawab!

    25 April 2009 tabuh 8:35 am

  143. aan

    Boga Bapa
    Si Tedi ceurik sabab pada ngaheureuyan ku babaturanana. Tuluy bebeja ka indungna.
    Tedi: “Maaah…mamaaah ceuk babaturan, majarkeun Tedi teu boga bapa!”
    Mamah: “Ceuk saha? Gagabah nyacapek teh siah! Keun, ku Mamah urang carekan!” (Tuluy nyampeurkeun babaturan Si Tedi).
    “Nyacapek teh sangeunahna siah. Yeuh, bapa Si Tedi mah bisi teu nyaraho, aya opat! Kadenge teu?”

    25 April 2009 tabuh 8:36 am

  144. aan

    Papatah Indung Hayam
    “Anaking, kahade maraneh mah laku teh ulah jiga Bapa maneh, kabogohna loba. Ema keur ngendog wae, Bapa maneh mah wani nyeleweng. Komo basa Ema keur nyileungleum, cus-cos we ka ditu ka dieu.” Ceuk indung hayam ka anak-anakna.
    “Boa Ema ge sok salingkuh,” ceuk anak hayam nu cikal.
    “Ih, da eta mah teu dihaja,” tembalna bari ngabelehem. (Lain, ari ngabelehem hayam kumaha nya?)

    25 April 2009 tabuh 8:37 am

  145. aan

    Angin Ribut
    Udin: “Di Rancah kamari aya angin ribut, tatangkalan ge loba nu rungkad.”
    Dede: “Jeung saha cenah ributna angin teh?”
    Udin: ???

    25 April 2009 tabuh 8:47 am

  146. aan

    Masih Untung
    Dadi: “Sendal kuring leungit sabeulah.”
    Apin: “Masih untung, sendal kuring mah leungit sapasang.”
    Dadi: “Leungit sabeulah, masih keneh untung?”
    Apin: “Nya heueuh untung keneh. Sahanteuna leungit sabeulah mah masih bisa dipake ku suku nu sabeulah deui. Sedeng kuring?…nyeker!”
    Dadi: “Enya da kuring teh jelema ebel, disesendal sabeulah!”

    25 April 2009 tabuh 8:51 am

  147. aan

    Meunang
    Kencid: “Mang, Si Odoy tuh keur maen kartu daruitan!”
    Mang Obed: “Hah? Nu bener siah!?”
    Kencid: “Enya tuh di saung!”
    Mang Obed: “Rasakeun, disiksa siah ku aing geura!”
    Kencid: “Tapi da meunang. Malahan mah keur Emang oge geus mangmeulikeun roko sabungkus.”
    Mang Obed: “Kutan? Ari kitu mah bejakeun ka Si Odoy, dua bungkus kituh meuli roko teh!”
    Kencid: “Har!?”

    25 April 2009 tabuh 8:53 am

  148. aan

    Kudu Pindah
    Pemburu Hantu: “Aduh kumaha nya …, geuning jurig teh alim ngalih ti ieu bumi.”
    Nu boga imah: “Teras kedah kumaha abdi sakulawarga?”
    Pemburu Hantu: “Wayahna we ngelehan. Bapa sakulawarga nu kedah ngalih ti ieu bumi.”
    Nu boga imah: ???

    25 April 2009 tabuh 8:54 am

  149. aan

    Keur Ngabuburit
    Nini: “Sujang, ari Si Aki ka mana?”
    Incu: “Tadi mah keur ngabuburit di alun-alun”
    Nini: “Lah, panas poe kieu atrok-atrokan, kumaha lamun kalenger!”
    Incu: “Da teu dinu panas Si Aki mah, ti tadi oge di tukang sirop. Malahan mah lamun Si Nini nanyakeun, ulah di bejakeun keur nyirop cenah.”

    25 April 2009 tabuh 8:55 am

  150. aan

    Banci
    Sore-sore aya hiji banci ngamen ka imah Si kabayan mawa kekecrek, bari gogorowokan nyanyi lagu “Bang Toyib”. Samemeh mikeun duit receh Si Kabayan pangangguran nanya heula. “ke..ke, rek nanya heula. Ari didinya teh lalaki atawa awewe?”
    “Komplit!” Jawab Si Banci bari ngarebut duit receh na leungeun Si Kabayan.

    25 April 2009 tabuh 8:57 am

  151. aan

    Hidep
    Ibu Guru: “Unggal dinten kelas sareng pakarangan kedah diberesihan ku hidep. Kadangu henteu, diberesihan ku saha?”
    Murid: “Ku hideeeppp….!”
    Ibu Guru ngahuleng.

    25 April 2009 tabuh 8:59 am

  152. aan

    Ngimpi Aneh
    Napi: “Tadi peuting kuring ngimpi ulin ka Bandung.”
    Kucrit: “Oh, pantesan atuh ari kitu mah.”
    Napi: “Maksud maneh?”
    Kucrit: “Tadi peuting basa kuring ngimpi rek nyampeur sakola, manehna euweuh.”
    Napi: “Dasar…!”

    25 April 2009 tabuh 8:59 am

  153. aan

    Mending Mayar
    Kang Amad: “Bu Dokter, upami dicabut waos sabaraha ongkosna?”
    Dokter: “Hiji mah wioslah 25 rebu.”
    Kang Amad: “Janten upami dicabutna dua mah janten 50 rebu nya?”
    Okter: “Upami dua mah tiasa langkung mirah. Pokona langkung seueur langkung mirah, malah tiasa haratis.”
    Kang Ahmad: “Maksad Bu Dokter?”
    Dokter: “Muhun mun dicabutna sadayana, bade nu ungger, bade nu nuju nyeri atanapi nu teu ku nanaon pageuh keneh, tiasa haratis.”
    Kang Ahmad: “Tobat…!” Meding keneh mayar we ah tibatan harati

    26 April 2009 tabuh 8:36 am

  154. aan

    Film-Film Hollywood Versi Bahasa Sunda
    a. Saving Private Ryan – Nulungan si Rian
    b. Enemy At The Gate – Musuh Ngajedog di Pager
    c. Die Hard – Teu Paeh-Paeh
    d. Die Hard II – Can Paeh Keneh
    e. Die Hard III With A Vengeance – Nya’an euy Hese Pisan Paehna
    f. Bad Boys ? budag bedegong
    g. Rocky – Osok Neunggeulan Batur
    h. Rain Man – Lalaki Cicing di Bogor
    i. Here’s Something About Marry – Ari Ceu Meri Teh Kunao.
    Adalagi??………………….

    27 April 2009 tabuh 8:17 pm

  155. geuning aan apal, bapak sy aya 4 ???
    1 = Bpk Habibi
    2 = Bpk SBY
    3 = Bpk Jusuf Kalla
    4 = Bpk Anjasmara

    28 April 2009 tabuh 3:51 pm

  156. aan

    Panasaran
    Waktu urut kabogoh meuli mobil, kuring kacida panasna. Harita keneh ngerewih ka salaki hayang dipangmeulikeun mobil, sanajan kumaha wae carana. Sabulan ti harita kuring meuli mobil. Jalan-jalan sukan-sukan. Waktu balik bingung… heueuh da meuli mobil teh apan ngajual imah.

    28 April 2009 tabuh 7:35 pm

  157. aan

    Ambek sunda
    Pun biang unggal dinten sok ngadaweung di tepas, nitenan nu balawiri. Yuswana tos ampir dalapan puluh, tapi alhamdulillah masih sehat. Nyariosna masih bentes, dadanguanana masih normal, emutanana oge masih cekas. Baheula kalangenanana maca, ari ayeuna tos teu kiateun lami-lami maca. Mun dipaksakeun sokteras cirambay, peurih. Padahal nganggo tasma paragi maca eta teh. Tungtungna nya kitu, kalangenanana teh nitenan nu balawiri di jalan.

    Tadi ngadongeng ka kuring, bari teu weleh gumujeng. “Heran, ayeuna mah loba urang Sunda nu ngawarah anakna make basa Indonesia, nepi ka susah nyirikeunana, naha manehna teh urang Sunda atawa lain. Tapi mun hayang apal urang Sunda atawa lain, tungguan we lamun manehna keur ambek. Pasti kaluar sundana,” saurna bari key deui gumujeng. Tungtungna derekdek we ngadongeng.

    Tadi isuk-isuk, di jalan hareupeun imah aya awewe nungtun budak. Ari serebet teh si budak miheulaan, ma’lum budak,mangkaning keur pasuliwer motor. Untung lumpatna teh di sisi. Indungna ngagerewek, “Yaang..jangan lari-lari, ‘ntar jatoh!” Budak nurut, ditungtun deui, terus meuntas ka kantor PLN. Jigana mah rek mayar listrik.

    Teu lila kaluar deui ti kantor PLN, geus beres meureun babayarna. Na ari serebet teh budakna lumpat, rek meuntas sorangan jigana mah, untuk katewak ku indungna. Ari gantawang budak dicarekan, “Na atuh sia teh keheeed..kabina-bina teuing! Hayang modar sia teh?”

    Ras inget ka Mang Sapri, tatangga nu beuki heureuy. Basa barudak leutik ngiruh di balong, manehna ngagorowok mamalayuanan, “Hey anak-anak! Jangan ngojay di balong, banyak cohcor! Awas kalau tidak mau hanjat, dikadek siah ku aing!”

    Barudak paburisat hanjat ti balong, tapi bari calecengiran!

    4 Méi 2009 tabuh 8:36 am

  158. Tragedi dalam pesawat

    Sebuah pesawat sedang terancam akan jatuh. Didalamnya ada 5 penumpang,sementara parasut untuk terjun hanya tersedia 4 buah.

    Penumpang pertama bilang, “Saya kurniawan Dwi Julianto, pemain nasional sepak bola, persepakbolaan Indonesia masih memerlukan orang seperti saya. Jadi, saya belum boleh mati.” Lalu dia ambil parasut pertama dan terjun.

    Penumpang kedua adalah Megawati Sukarnoputri, bilang: “Saya adalah putri Sukarno. Saya juga adalah kandidat presiden Indonesia di masa datang. Sekarang ini saya sedang akan menghadiri penobatan saya jadi ketua Partai Pelopor. Saya akan menggantikan bapak saya jadi Presiden Indonesia nantinya. Jadi, saya Juga belum boleh mati.”

    Lalu dia ambil parasut kedua dan terjun. Penumpang ketiga, Abdurrahman Wahid, bilang: “Saya adalah mantan Presiden Repulik Indonesia. Rakyat Indonesia masih sangat membutuhkan kepemimpinan saya, jadi saya belum boleh mati.”

    Kemudian dia meraba raba kiri kanan dan akhirnya menemukan parasut ketiga. “Lagipula… kalau saya mati, itu Propinsi Riau, Jawa Timur/Madura, Aceh, Irian Jaya dan masih banyak lagi Propinsi lain lagi pasti akan memisahkan diri dari NKRI dan akan memerdekakan diri,” tambahnya sambil melompat terjun.

    Penumpang keempat adalah KH Abdullah Gymnastiar. Kepada penumpang kelima, seorang anak sekolah umur 10 tahun, Aa Gym berkata: “Sudahlah, nak, kamu pakai sajalah parasut terakhir itu.

    Saya sudah cukup lama hidup. Tak berapa lama juga saya akan mati sendiri. Lagipula saya rasa saya sudah cukup banyak berdakwah untuk kepentingan ummat, saya merasa sudah punya bekal untuk menghadap Yang Kuasa.

    Saya IKHLAS, nak, pakailah..!” Anak sekolah itu menjawab, “Nggak apa-apa Pak Uztad. Ini masih ada dua parasut lagi kok. Tadi itu, Gus Dur terjun pakai ransel sekolah saya. (punten ieumah cuma heureuy)

    4 Méi 2009 tabuh 3:26 pm

  159. Sebuah pesawat sedang terancam akan jatuh. Didalamnya ada 5 penumpang,sementara parasut untuk terjun hanya tersedia 4 buah.

    Penumpang pertama bilang, “Saya kurniawan Dwi Julianto, pemain nasional sepak bola, persepakbolaan Indonesia masih memerlukan orang seperti saya. Jadi, saya belum boleh mati.” Lalu dia ambil parasut pertama dan terjun.

    Penumpang kedua adalah Megawati Sukarnoputri, bilang: “Saya adalah putri Sukarno. Saya juga adalah kandidat presiden Indonesia di masa datang. Sekarang ini saya sedang akan menghadiri penobatan saya jadi ketua Partai Pelopor. Saya akan menggantikan bapak saya jadi Presiden Indonesia nantinya. Jadi, saya Juga belum boleh mati.”

    Lalu dia ambil parasut kedua dan terjun. Penumpang ketiga, Abdurrahman Wahid, bilang: “Saya adalah mantan Presiden Repulik Indonesia. Rakyat Indonesia masih sangat membutuhkan kepemimpinan saya, jadi saya belum boleh mati.”

    Kemudian dia meraba raba kiri kanan dan akhirnya menemukan parasut ketiga. “Lagipula… kalau saya mati, itu Propinsi Riau, Jawa Timur/Madura, Aceh, Irian Jaya dan masih banyak lagi Propinsi lain lagi pasti akan memisahkan diri dari NKRI dan akan memerdekakan diri,” tambahnya sambil melompat terjun.

    Penumpang keempat adalah KH Abdullah Gymnastiar. Kepada penumpang kelima, seorang anak sekolah umur 10 tahun, Aa Gym berkata: “Sudahlah, nak, kamu pakai sajalah parasut terakhir itu.

    Saya sudah cukup lama hidup. Tak berapa lama juga saya akan mati sendiri. Lagipula saya rasa saya sudah cukup banyak berdakwah untuk kepentingan ummat, saya merasa sudah punya bekal untuk menghadap Yang Kuasa.

    Saya IKHLAS, nak, pakailah..!” Anak sekolah itu menjawab, “Nggak apa-apa Pak Uztad. Ini masih ada dua parasut lagi kok. Tadi itu, Gus Dur terjun pakai ransel sekolah saya.

    12 Méi 2009 tabuh 3:42 pm

  160. Asep Purnama

    ISTRI LEGISLATIF YANG SETIA
    Ada seorang anggota legislatif yg sangat makmur sedang santai menikmati sore di rumah mewah mereka yang baru. Kemudian terjadilah percakapan yang mengerikan ini.
    Istri (I): Pak, apa benar kamu nggak pernah selingkuh atau tidur dengan wanita lain? ceritakan saja, aku nggak marah kok. Kan bagaimanapun semua itu telah berlalu.
    Suami (S) : sumpah.., nggak pernah mah, lalu kalo kamu apa pernah mah?
    I : sebenarnya pernah sih, tapi kamu jangan marah ya.
    Inget nggak waktu kamu dulu pulang dengan loyo karena lamaran kerjamu ke perusahaan itu ditolak dan besoknya tiba tiba kamu dipanggil masuk kerja? Saya datangi bossmu di kantor dan saya memuaskan dia.
    S : (sambil menelan liur) eh.. masa cuma itu, ada nggak yang lain?
    I : masih ada juga sih, waktu dulu kamu mengajukan kenaikan gaji dan ditolak namun kemudian dinaikkan dua kali lipat, malam itu saya datangi rumah bossmu dan saya kenyangkan dia semalam suntuk.
    S : (gluk..) trus cuma itu! ?
    I : sebenarnya sih ada lagi, tapi terpaksa, habis gimana lagi. Masih ingat
    nggak waktu itu kamu mengikuti pemungutan suara untuk calon legislatif dan masih kurang 150 suara lagi untuk menang?
    S : (gubraaaak ….) pingsan.

    17 Méi 2009 tabuh 2:15 pm

  161. Asep Purnama

    KISAH BOS DAN PIZZA BOY
    Seorang bos di sebuah perusahaan besar tiba-tiba melakukan inspeksi mendadak ke pabriknya untuk melihat kinerja para karyawannya. Di pabrik, ia menemukan seorang pria muda yang tengah bersandar di dekat pintu, nampaknya ia tengah bersantai. Semua pekerja yang ada diruangan itu tengah sibuk bekerja, kecuali dirinya.
    Si bos segera menghampirinya, “Berapa gajimu seminggu?”
    Dengan sedikir terkejut, pemuda itu melihat ke arah si bos dan berkata,
    “Hmmmm sekitar 100.000 per minggu, kenapa memangnya?”
    Si bos mengeluarkan dompetnya dan mengambil dua lembar uang 100
    ribu-an. Ia mengulurkannya pada si pemuda, “Ini gajimu untuk dua minggu dan cepat pergi dari sana . Aku tak mau melihatmu lagi.”
    Dengan keterkejutan luar biasa dan juga takut, si pemuda segera meninggalkan tempat tersebut tanpa banyak bicara.
    Lalu dengan muka berwibawa si bos melihat para stafnya yang sedari tadi memperhatikan adegan itu.
    “Adakah yang tahu, dari divisi manakah pemuda pemalas tersebut,”tanyanya. Suasana menjadi hening! sampai akhirnya seorang staf menjawab dengan sedikit ketakutan, “Ia tak bekerja disini. Ia adalah pengantar pizza yang mengantar pesanan personalia.”

    17 Méi 2009 tabuh 2:20 pm

  162. oman.BRC

    haloww..baraya urang kuningan abdi gaduh tataruc!ngan yeuh…….. hayam hayam naon anu paling pisan di pilarian ku jelma….? di antos jwbnana. ke hadiahna neng chatarina kanu msh bujangan mangga janten keun kabogoh neng bhatarina teh. kanu tos rimbitan mangga janten keun istri ka 2, tpi aya syarat ka hiji kudu adil nu ka 2 langkahan heula mayit kang bunut…punten ah ka neng chatarina heureuy abdi mah, tong di leubeut keun kana kalbu..di antos kana email .tembok.prk@gmail.coM

    20 Méi 2009 tabuh 1:17 pm

  163. oman.BRC

    kamarana nya mani ti’sin pisan kang.asep purnama. kang budak windu haji panginten nya kang sok tebak hayam neon! hadiah na neng chatarina akang akang

    22 Méi 2009 tabuh 11:11 am

  164. oman.BRC

    tessssttt…

    25 Méi 2009 tabuh 5:02 pm

  165. Uus Asikin

    Hayu dulur-dulur anu di lembur, baraya-baraya anu di kota, urang rengrengan ngamajukeun lembur urang sarerea. ku sabab Kuningan teh upami di berdayakeun mah gaduh sagudang potensi anu tiasa di kedalkeun ka satatar Dunya. tp tong hilaf utamakeun Religi anu bakal mawa bagja sanes mung di Dunya wungkul, tapi oge sakaligus Fiddunya wal Akhirot Aaamiiin ( komentarnya di tunggu !!!! )
    Wassalam.
    Uus Asikin

    27 Méi 2009 tabuh 8:31 am

  166. oman.BRC

    leures pisan .kang uus asikin ,kawit ti mana kang?

    27 Méi 2009 tabuh 8:43 am

  167. dadang tea

    ngiringan ah tarucing na :

    TAHU NAON ANU KONRNG ???

    mangga bilih aya nu terang di antos

    13 Juni 2009 tabuh 4:15 pm

  168. dadang tea

    ngiringan ah tarucing na :

    TAHU NAON ANU KONENG ???

    mangga bilih aya nu terang di antos

    13 Juni 2009 tabuh 4:16 pm

    • Ridwan

      Tah…huntu maneh!!!!

      29 Désémber 2009 tabuh 11:52 am

  169. ngiringan akang,,,eteh,,,,,,abah,,,,ambu ,,,,,,langsung we ah ngiring tatarucingan heheheheheh embe naon nu tiasa nulis hyayo tebak,,,,,,,hehehehe

    17 Juni 2009 tabuh 4:30 am

  170. Ka dulur2..Hoyong nambihan seuri mah mampir ka saung kuring gaduh hiji dua mah pepernian teh …urang bari ngopi balakencrakan geura..

    6 Agustus 2009 tabuh 11:52 pm

    • lemburkuring2007

      Aya gemetna kitu ngaring di Saung teh..? He..hee..hee

      7 Agustus 2009 tabuh 7:32 am

  171. Sampurasun, punteeen,
    Ari sanes urangm Kuningan tiasa ngiringan kitu ? Atuh da mani ngaleut eta urang kuningan, pikabitaeun. Aeh kenalkeun heula Mang Atik ti Cimahi, manawi kenging, ku hoyong ngiring aub wae ari kana basa Sunda mah. Atuh da ayeuna mah basa Sunda teh kaasup barang langka, hese manggihanana sanajan di tatar Sunda oge. Lantaran kitu hayu urang tanjeurkeun deui Sunda Sawawa teh. Hayang da ngajaran ngeblog ku Sunda teh, ngan can ari ku daek. Cag heula lah, amengan atuh ka http://www.dewasalah.blogspot.com … diantos ….
    Wassalam, Mang Atik.

    1 Séptémber 2009 tabuh 10:32 am

    • lemburkuring2007

      Rampes, mangga bade urang mana oge tiasa lebet nu penting mah tiasa nyaluyukeun be sareng misi ieu blog. Insya Allah ke amengan ka blog Mang Atik. Nuhun Mang Atik Cimahi.

      1 Séptémber 2009 tabuh 2:43 pm

  172. Wilujeng tepang ka sadayana.. ngiringan seuri nya kang…

    Mengembalikan Jati Diri Bangsa

    25 Séptémber 2009 tabuh 1:40 pm

    • adi

      mangga

      16 Nopémber 2009 tabuh 7:22 pm

  173. Wilujeng tepang kanggo pangagung anu ngageugeuh wewengkon Kab. Kuningan nyaeta Bapak H.Aang Suganda,S.Sos. Abdi aya usul kanggo Bapak kumaha lamun aya sadinten atawa dua dinten yen masyarakat tur aparat pamarentahan badan atawa legeslatf wajib ngagunakeun bahasa sunda sukur sareng pakean adat sundana saperti Kab. Karawang jeung Kabupaten Purwakarta. Hatur nuhun pak Haji eta oge lamn ditampi saran ti rahayat bapak

    11 Nopémber 2009 tabuh 10:20 pm

  174. Maman wahyu

    Leres satuju abdi oge , etang etang ngamumule budaya Sunda, kumaha Pak Bupati , satuju pami usul eta di terapkeun di Pamarentahan Kuningan ?

    12 Nopémber 2009 tabuh 10:28 am

  175. adi

    kunaon tukang baso nakolan mangkok

    16 Nopémber 2009 tabuh 7:21 pm

    • lemburkuring2007

      Ku Sendok

      16 Nopémber 2009 tabuh 7:26 pm

  176. Maman wahyu

    sanes ku sendok, tapi ku kahayang na, kuk…kuk…kuk……….kang Zoen ari kang KOLOR IJO kamana nya ? teu aya kabar na ..

    17 Nopémber 2009 tabuh 8:57 am

    • lemburkuring2007

      Enya nya, saurna kapungkur mah teu damang. Haneuteun deui yeuh LK teh ning kang Maman.

      17 Nopémber 2009 tabuh 2:42 pm

  177. mamanwahyu

    Syukur la pami haneuteun deui mah kang , teu jiga kamari ieu ning meni sepi jempling, jigana mah ayeuna tos ningali deui nu ngintun pairan na kang, SOK LAH URANG RAMEKEUN DEUI, Pa Aan Khusnul, kang Uha Palembang , kang Agah Luragung, kang Diplong, Teh Dedeh, Teh Nenen , Kang Ras Bandung, Kang Dadang Kutakembaran, Kang Icuk Cijantung, oge ka akang akang sadaya nu teu kasebat hiji hiji di dieu, mangga urang ramekeun deui LK.

    17 Nopémber 2009 tabuh 5:46 pm

    • lemburkuring2007

      Enya kang, disambat mah kawasna teh ngaburudul geura.

      17 Nopémber 2009 tabuh 6:16 pm

  178. Assalammualaikum Wr.Wb.
    Punten ari anu haneut teh naonnya, abdi mah teu ngartos pisan? da ari anu rame mah nuju ngawayang sanes nuju kulem bari jeung ngiler alias ngelay kana bantal sareng ari ngaburudul mah budaya sireum mani ngantai pisan bari jeung panjang mani ngaleut ngengkeuy ngabandaleut leres kituh akang maman wahyu ?

    20 Nopémber 2009 tabuh 9:02 pm

    • lemburkuring2007

      Waalaikum Salam, nu haneut mah bajigur/bandrek kang.

      23 Nopémber 2009 tabuh 6:50 am

  179. R Suradun

    sampurasun

    15 Januari 2010 tabuh 11:46 pm

  180. Maman wahyu

    Assalamu alaikum ……….kamarana nya jalmi tah, nuju sibuk FB an kitu ? ah….eta mah miceunan artos, mending oge gabung sareng LK supados nambih rerencangan geura.

    18 Januari 2010 tabuh 2:49 pm

  181. Aji

    Assalamu’alaikum…salam kawilujengan kanggo sadaya dulur2 nepangken abdi ti palih KSA/kingdom saudi arabia..resep kana humorna …bade ngiringan tiasa teu….?

    8 Pébruari 2010 tabuh 7:04 am

  182. mamanwahyu

    mangga kalebet kang Aji…..

    8 Pébruari 2010 tabuh 1:12 pm

  183. Mang Uu

    Jaman walnda kungsi aya jam malem. maksudna lamun geus poek teu meunang asuk kota. Dina hiji poe aya aya aki2 anu nekad dagang salak ka kota. Atuh langsung bae katewak ku tentara walanda. Tentara walanda anu jaga kacida galakna. “Asupkeun salak sia tilu siki kana bujur sia” cek tentara walnda. Atuh goak bae aki2 teh ngagoak nahan kanyeri nepi katilu kali. Barang salak katilu geus asup kana bujurna, si aki2 teh ngadon ngabarakatak tarik pisan.
    Kunaon si aki2 ngabarakatak ? Sok jawab.

    13 Séptémber 2010 tabuh 11:14 am

  184. Pingbék: Sipat Jalma Dumasar Kana Rupa2 Hitutna (Repost) | Mang Memed

  185. Pingbék: Insulation System

  186. Pingbék: Holiday Cottages Fife

  187. Pingbék: Marketing Automation

  188. I was pretty pleased to uncover this web site. I want to to thank you for
    your time due to this fantastic read!! I definitely liked every little bit of it and i also have you book
    marked to look at new information in your
    blog.

    13 Séptémber 2012 tabuh 12:27 pm

  189. lilis udin

    liang leutik bisa kaluar liang badagg teu bisa kaluar noan.

    jawab na teh nyiduh alias ngaludah

    30 April 2013 tabuh 1:12 am

  190. You made some good points there. I checked on the net for more information about
    the issue and found most people will go along with your views on
    this website.

    14 Méi 2013 tabuh 9:44 pm

  191. Greetings! I’ve been following your weblog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Atascocita Texas! Just wanted to tell you keep up the good job!

    24 Juni 2013 tabuh 12:52 pm

  192. There are several sources for making money.

    Therefore, your website must be prepared for thoroughly.
    Maria has been a Team Member for over a year and have not yet explored the benefits of
    the web development examples you find online or in the footnote.
    If e-mails and phone calls are the only requirements for launching
    a venture dedicated to web development. Israel already bans animal testing for
    cosmetics and cleaning materials tested on animals will be illegal in Israel.

    29 Juli 2013 tabuh 8:03 pm

  193. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.

    I have always disliked the idea because of the costs.

    But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites for about a year and am concerned about switching to another platform.
    I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
    Any help would be really appreciated!

    31 Januari 2014 tabuh 8:49 pm

  194. Hi! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of
    my previous room mate! He always kept chatting about this.
    I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read.
    Thanks for sharing!

    18 Pébruari 2014 tabuh 7:09 pm

  195. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
    I have always disliked the idea because of the costs.
    But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on several websites for about a year and am concerned about switching to another platform.
    I have heard fantastic things about blogengine.net.
    Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
    Any kind of help would be really appreciated!

    2 Maret 2014 tabuh 4:43 pm

  196. I’m extremely inspired along with your writing talents and also
    with the format for your blog. Is that this a paid subject or did you customize it your self?
    Either way keep up the nice quality writing, it is rare to look a nice weblog like this one today..

    5 Maret 2014 tabuh 7:12 am

  197. Wow! Finally I got a blog from where I be capable of really obtain
    useful data regarding my study and knowledge.

    8 Maret 2014 tabuh 7:13 am

  198. Excellent way of telling, and nice post to obtain information concerning my presentation topic, which i am going to present in university.

    8 Maret 2014 tabuh 7:41 am

  199. Thanks to my father who stated to me on the topic of this web site, this blog is actually remarkable.

    10 Maret 2014 tabuh 4:49 pm

  200. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement?
    My site has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it appears
    a lot of it is popping it up all over the web without my authorization.
    Do you know any techniques to help prevent content from being ripped off?
    I’d certainly appreciate it.

    14 Maret 2014 tabuh 9:15 am

  201. Hello! I’ve been following your web site for a while now and finally got the courage to go
    ahead and give you a shout out from Dallas Texas!
    Just wanted to tell you keep up the excellent work!

    15 Maret 2014 tabuh 6:37 pm

  202. Hey there! Someone in my Myspace group shared this website with
    us so I came to take a look. I’m definitely
    enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this
    to my followers! Wonderful blog and brilliant style and design.

    20 Maret 2014 tabuh 7:24 am

  203. Hello There. I found your blog using msn. This is a very
    well written article. I will make sure to bookmark it and come back
    to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

    28 Juni 2014 tabuh 5:31 pm

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s