Lemburkuring2007

ANGGOTA

Mangga ka Baraya nu bade janten anggota sebatkeun jenengan sareng alamat.

187 thoughts on “ANGGOTA

  1. SAMPURASUN…..?????
    abi bade gabung kadie iyos atanapi te kenging …..
    salam kenal wae lah..

    abi ti KUNINGAN KOTA KUDA

  2. kang zoen hayu urang rencanakeun kempel deui …………………. pleace your contac 0813 177 616 72

  3. Kang Zoen pami Teh Nendy ayeuna linggih di mana ?

  4. Assalamu alaikum…… damang sadayana ? tos heubeul teu nepangan LK, Kang Zoen ?

  5. Hatur nuhun… punten oge ngiringan ngempel

  6. Nembe Uninga Punteun bade ngiringan,abdi ti citundun ciwaru hoyong teupang

  7. wulujeng tepang

  8. wilujeng tepang

  9. mohon info alamat dr arief hikmawan beserta no HP atau telepon rumahnya , saya teman SMP dan SMA nya
    Terima kasih

  10. abdi umang ti ciharendong….

  11. nepangken abdige salah sawios keturunana eyang hasan

  12. kumha carana ek jadi anggota teh, mani resep katingalina?

  13. bahasa sunda abdi tos kagok

  14. Assalammulaikum wr,wb
    Nepangan abdi alumni smp 2 kuningan th 83/84 kawit ti darma tiasa kempel sasarengan tina acara ririungan nu ka payuna
    haturnuhun

  15. Assalamu’alaikum Wr.Wb…punten kasadaya dulur salembur, nepangkeun abdi Wawan sue siswanto kawit ti Luragung…bade ngiring ulubiung sareng dulur sadayana…hatur nuhun

  16. ngiringan ah …abdi nami Irman saleh kawitna ti desa cilimus (sakola Coro aminoto kapungkur) Payuneun TK ADE IRMA SURYANI N. ayeuna Linggih di BEKASI…nembe browsing teras pendak wae sareng Lembur Kuring

  17. nuhunkeun izin rurumpaheun kana ieu blog…………………………abdi wandi ewangga salam kenal yeuh dulur …abdi tigeresik ayeuna nuju dibekasi

  18. nepangkeun julukan abdi ryan geggs..bade ngiring ngaramekeun ieu forum…
    kanggo anggota LK anu bade ngembang usahana…insya alloh abdi siap ngabantos permodalan na lewat bank nasional…maks 2 cair
    hayu urang bangun kuningan tercinta ieu

  19. abdi mah katinggaleun nembe ngabuka LEMBUR KURING, tapi abdi hoyong janten anggota LK

  20. tepang panginten ,bi saderek ti sindang barang jalaksana

  21. ngiringan ah……..

  22. Punten….,LBK hayu urang ramekeun, kamarana yeuh

  23. hoyong gabung sareng urang kuningan

  24. samprasun kasadayana.salam kenal ti sim abdi.aep namina kawit ti desa citangtu kec. kuningan.bingah pisan aya forum “LK” teh tiasa muka tali silaturahmi di antara urang warga kuningan.mugia forum ieu mantun manpaat kanggo urang sadaya.

  25. Desa Garajati, Ciwaru, masih satia ka wayang golek terutama ki dalang Asep sareng ki dalang Dede

  26. Sanes jarang2 deui ayeuna mah. paling daerah Ciwaru atanapi Cibingbin.

    • Eleh ku Organ Tunggal nya ?

      Padahal Organ Tunggal mah teu ngadidik ( punten sanes munafik ) da kumaha atuh nya ari teu hobby mah nya,
      Napsi-napsi bae lah…………..
      Padahal lamun urang ngaras urang Sunda mah, tong mopohokeun kana kasenian urang Sunda, sabab rek saha deui lamun teu urang anu ngalestarikeun.
      Mun tiasa usulmah ka Bapak Bupati : Ayakeun deui kontes kesenian ( termasuk dalang/wayang golek) di Kuningan, terus ajarkeun deui kesenian ( pupuh, asmarandana, kinanti jeung sajabana ) di sakola.
      Kapungkur mah urang keur sakola SD sering lomba kesenian di kecamatan-kecamatan teh.

  27. Kamarana sadulur………………??????????????/

    Meuni sepi kieu geuning…………………

  28. Mangga lalinggih kasadayana,sok kalebet, ke urang sauran nu gaduh rompokna, ” Kang Zoen ….aya tamu tuh di payun, enggal bageakeun.

  29. enjing sadayana… kamarana…?

  30. Rararehe….atuh…

  31. Nepangkeun,
    pun abdi : Jakaria, ti Pasapen I Kuningan
    ayeuna linggih di Sentul – Bogor..
    Wilujeng Boboran… Minal aidin walfaidzin…

  32. Nepangkeun kasadayana, pun Abdi Dhany kawit ti Wangkeran, Ds. Cantilan, Kec.Salajambe. Damel di Jakarta, Linggih di Cibubur….
    WILUJENG BOBORAN MOHON MAAF LAHIR & BATHIN…

  33. Punten ah abdi oge bade ngiringan

  34. kamarana atuh batur salembur teh geuning sepi nya….

  35. Nepangkeun Jisim Abdi Sidoey tea, kawit mah ti desa cageur kec. Darma – Kuninangan. Salam kenal bae kasadayana.

    Cag ah…

  36. MUhun atuh,,,dupi lela salon teh d cpeng ku saha,,,,? NOvi sanes,,,,?

  37. bilih aya tatanggi atanapi wargi dupi teu gduh dameuleun sareng katiasa piwarang amengan nya kasadayana,,,,,,

  38. Asslm,,,,nami kuring haris,,,,,,? salam ka wargi sadayana,,,,,,,,,,,,,,,amengan ka http://didjayaciptamekanik.wordpress.com,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sampurasun,,,,,,,,,,,,,,,

  39. Tah geuning aya urang serang Awirarangan ! KANG ZOEN kumaha upami ngariung na di bumi Teh Lelasalon ? supados rada caket.

  40. assalamuallaikum wr.wb..
    abdi ngiringan ah ti rancakeusik kec.lebakwangi…
    ayeuna nuju ngumbara di bandung…
    salam pangwanoh we kanggo sadaya na…

  41. teh nenen kumha damang? kmha tos sae kejang otakna teh?

  42. Huuh kang Zoen + kang Didi, hayu ngariung, abdi mah ngiringan. Dilembah Cilengkang resep sigana mah. Dimana aja ngariungna teu nanaon, ngiring aja🙂

  43. Hayu………….atuh………..urang ngariung………………abdi mah ngiringan, bade mana wae oge………..

  44. neng esih….? urang mana nya ..?

  45. Sok lah urang badantenkeun deui kempelan teh, bade di Kutaraja Maleber mangga, di Garawangi mangga, di Kang Zoen Sae, tapi langkung sae di CIAWI GEBANG. Wilujeng tepang deui kasadayana.

  46. hayoo sadayana abi ngringan ah spesial ka pa ewo kumaha pak damang???

  47. salam kenal kasadayana.nepangkeun abdi Ihin solihin kawit ti desa pajambon

  48. Abdi mah ngiringan wae teu langkung komandan

  49. Assalamu’alaikum

    Urang ngariung Yuuuuuu……………

    Rencanakeun atuh……..

    Sae namah ari lebaran (Idul Fitri) supados nuju kempel sadaya di lembur.

    Hatur nuhun

  50. niring nimbrung ah….
    abdi urang karangkancana kuningan timur euy…
    aya batur teu nu ti karangkancana..?

  51. kalau mau buat blog gimana ?? tolong

  52. memang hebat lembur kuring ASKUN terus pererat silaturahim

  53. Aya wargi anyar yeuh,,, kang Suhanan.. abdi ti Citiusari.blok kidul.

  54. Assalamu’alaikum wr wb.
    Salam tepang ti abdi, Suhanan nu alamatna di Desa Manacagar Kec. garawangi. abdi bade ngiringan di ieu wahana pikeun manjangkeun duduluran, salam kasadayana nu ngiringan ieu wahana. Wassalam

  55. Sepi………….sepi…………..sepi…………….

    Kamarana atuh urang Kuningan ……………

    Hayu urang ngawangkong di Lembur Kuring……

  56. sampurasun..nepangkeun wasta anas nasihin..kawit ti desa cipancar..sumedang selatan..kab sumedang..bade ngiring ulubiung kana ieu rohangan…kangge ngaraketkeun tali babarayaan di antara urang sunda..hatur nuhun k sadayana..

  57. Ass wr wb, Sanaos kolot yeuh, bade ngiring ulubiung dina ieu wahana. Sim kuring saleresna resep tulas tulis diantawisna di serial Hasbunallah wa ni’mal wakiil, kinten-kinten toas aya 30 judul. Rencana bade diserat ku basa sunda. Aya oge seratan puriding puringkak, kantun ngalebetkeun kana blog. Ti Iraha atuh ieu wadah dibentuk, sim kuring nembe pisan muka, nanging tos kataji pisaeeun kapayunna. Wass

  58. Punten ngiringan ah..urang sunda kamarananya..??

  59. abdi oge ngiringan ah, punten..tos lami teu nganjang ka lembur kuring !!

  60. Mangga bade ngiringan mah, sok lebet atuh, ” kang Zoen tuh aya tamu namina listia arfan, bageakeun geura , cangkeuleun diluar bae.

  61. hoyong ngiringan

  62. Hatur Nuhun atuh kersa rurumpaheun deui Kang Elon.

  63. Assalamualaikum Wr.Wb
    Punten ka dulur-dulur kuring nu di pangumbaraan,rehna simkuring nembe deui muncul di ieu wahana,ari padumukan simkuring ayana diciawi palih wetan pengkeren sakola SMAN 1,MAN ,SMA Korpri Ciawigebang (RT 04/04) Desa Ciawigebang Kec.Ciawigebang

  64. nepangkeun abdi ade koswara alumni SPG KUNINGAN tahun 83/84 SMP N 2 KUNINGAN 81/82 ngiring gabung hatur nuhun

  65. Satuju pisan, ngiringan bae akang mah, tapi pami teu lepat mah pan tos aya perkumpulan mangga geura taroskeun ka kang Zoen.

  66. Sampurasun, wilujeung sonten ka sadayana…abdi mamat ti kuningan pernahna ti cigugur…kanggo muda – mudi kuningan kumaha lamun urang nyien paguyuban budak kuningan dina paguyubun eta konsepna mengeksplorasi keterampilan urang pan ayenamah kuningan tos nitiskeun batik tulis asli cigugur kuningan sanes eta wae upami minatmah urang damel UKM di paguyubanana. Kumaha aya nu gaduh ide lain kanggo ngarakeutkeun tali duduluran urang.

  67. ngiring ngajeng2,nepangkeun kasadaya dulur nu ti kuningan nami abdi ti aalit eros rostini,ari kawit mah ti desa Margasari ayeuna mah abdi berdomisili di kota pempek(PALEMBANG)

  68. Nepangkeun ka sadulur nu ti kuningan sadaya nami abdi:
    Anu nuju sakola :LEKOT tapi ayeuna tos ganti jadi Thabib
    Asalna ti desa singkup….Salam kenal ka sadaya urang kuningan ayeuna abdi nuju ngumbara di jakarta SENEN JAYA ari rompok mah di BINTARO JAYA…….ngiring gabung nya….Wassallam ti incu Q-Buyut…………..

  69. nepangkeun nami abdi LEKOT ti singkup tarikolot…
    ngiringan gabung ah…. hatur nuhun sa teu acan na … wasalam
    ti incu Kibuyut

  70. Nepangkeun kasadayanan anggota Wawanohan lembur Kuring :
    Nami abdi : Didi Tarsidi
    Kawitna : Sukajaya Ciwaru Kuningan
    SMP Ciwaru, SMA Luragung, ayeuna ngumbara di Bekasi

  71. Ass.Punten abdi bade ngiringan. Bade nulis di-Buku Tamu-na teh, mani panjang sareung lami nungguan na. Jaya terus weh LEMBUR KURING…
    http://DUTACIPTA.WORDPRESS.COM🙄

  72. NGIRINGAN ATUH AH…NEPANGKEUN ABDI AANG ANU TI PARAKAN-MALEBER

  73. Ngiringan daftar :
    Abdi Icuk Yunadi, asal ti Garajati Ciwaru,..
    Ayeuna ngumbara di Jakarta Timur, Cijantung !!

  74. BEWARA KA SADAYA BARAYA LEMBUR KURING.

    Di uningakeun ka sadaya Baraya Lembur kuring upami bade ngiring nimbrung d LK supados menyertakan no. Telpon. Hatur nuhun.

  75. Assalamualaikum wr.wb
    Nepangkeun
    Simkuring alumni SMPN 3 Bandung 88
    STMN 2 Bandung 91

    Damel di Bakasi eh nyunda teuing…Bekasi maksadna…

    salam wanoh sadayana

  76. Salam kenal kanggo Kang Dadi Tarsidik, Abdi Alumni SMA Luragung Angkatan 91, Abdi raina Agus Nur Iman. Abdi linggih di Tangerang

  77. asalamualaikum wr.wb
    nepangkeun kasadayana simkuring ade koswara alumni SMP 2 Kuningan 81/82 alumni SPG Kuningan 83/84 ayeuna abdi guru SMP 230 Jakarta Timur rorompok di Pondok Ranggon Jakarta Timur. Kawit ti Desa Cantilan Kec. Selajambe

  78. teu tiasa di ukur kabingah teh pami bade mulih kalembur mah, komo aya liburan panjang kieu mah. Ayooo….kita mudik bareng naek Cirex. mudiikk….mudikk….

  79. kang maman meni bungah pisan bd liburan teh, tos sono pisan jigana ka lembur kuring nya………?

  80. libuurrr…………….4 hari, asyik euy ! endah beneerrr…………MUDIIIKKK…..MUDIKKKKK…MUDIKKK…saha nu bade mudik ? infokeun ka abdi.

  81. ass kuring ngirinan nimrung salam kenal wae kasadayana
    abdi teh urang kuningan asli asalmah ti selajambe alumni SMPN 1 SELAJAMBE THEA

  82. ntos kang , aya poto abdi sareng pun bojo, nuhun kang …..mudikk …mudiikkkk deui…….

  83. Punten ngiring ngalangkung

  84. Kang Maman, siiiip lah. Naha eta email dina FB tos dibuka..?

  85. Satuju kang , ngiring bingah pami haneuteun deui mah, yu …ach urang ramekeun deui LEMBUR KURING. Pak Aan sibuk ngawulang nya ? ameng ka Citiusari.

  86. wilujeung enjing… nu kasef… ak . he.. he… ngiringan ti garawangi – blok karangken caket alun-alun desa / kecamatan garawangi.

    • Sok atuh, aya rubrik enggal tiasa ditingali di kaca FIGURA. ijin bae ke fotona nangkring di dinya bade diluyukeun sareng Abjadna. Nuhun

  87. Sampurasun

    Punten kasadayana ngiringan ah

  88. @Kang Maman: Rame, rame, rame deui yeuh..!

  89. WILUJENG SIANG KA SADAYANA ….DAMANG ? Sok lah enggal ramekeun deui Lembur Kuring.

    • Assalamu’alaikum WR Wb

      Kang Maman, unggal dinten abdi muka Lembur Kuring tapi teu aya warta anu enggal geuning, kamarannya urang Kuningan, khusuna urang Ciwaru.

      Punten ari kang Maman kawitna ti mana sareng ayeuna linggih dimana?

      Nepangkeun ach abdi Didi Tarsidi, kawitna ti Ciwaru, eyuena nuju ngumbara di bekasi.

      Wassalam

  90. Ka akang Lembur Kuring abdi bade tumaros upami di pairan hoyong aya foto na teh kedah kumaha kumaha kitu….

  91. Ass. kanggo kasadayana wargi anggota lembur kuring, salam kenal ti simkuring wasta Ayi Syamsuddin Tanjung enim Sumatera Selatan

  92. Aya wae ngan emang jarang ningalian ka lembur kuring teh, da gaduh anu enggal, janteun sok hilap ari kanu lawas, kumaha sae akang lembur kuring….

  93. Wilu jeung tepang kasadayana, Wilu jeung istirahat siang

  94. Abdi alumnus STMN Kuningan tahun 1995 Jurusan Otomotif, bilih aya rerencangan anu bade lebet kana perkumpulan di FB mangga buka di alumni otomotip stmn kuningan tahun 1995, hatur nuhun….

    • kimto tepang keneh ka abd. abd henrik anu ngumbara di ujung kulon banten kumaha barudak otomotif th 95 anu di kuningan. kangen hayang mayoran tapi anu mencit hayamna si adun.

  95. Hatur salaam ka sadayana. Mangga dilajeng kulan.

  96. Rampes, nuju usum naon di Kutaraja..?

  97. Abdi Akin ti parenca kutaraja Maleber,hayu silh bantos

  98. nepangkeun abdi Akin ti parenca kutaraja “sampurasun”

  99. Mangga sok enggal dalaftar janten anggota LK, supados rame.

  100. wilujeung enjing, abdi ti hulu cai, salam kasadayana, iing

  101. Ngiringan Ach…ti Abdi paling ujung Kulona Kuningan alias ti Desa Padabeungar,wilujeung teupang kadulur2 sadayana…!

  102. Samprasun…neupa simkuring mamat rahmadi.

  103. Ngiringan atuh, ngenalkeun abdi pun Andy Gumilang

  104. Aya nu kaliwat, bisi panasaran Emang ge diajar ngeblog nyeta di http://www.dewasalah.blogspot,com atuh bisi nyuratan nya di tahqiq@live.com Hayang kacida Emang teh nyieun blog Sunda, cing atu papatahan kumaha mimitina.
    Wassalam, Mang Atik.

  105. Tong reuwas pedah ngaran emang rada aneh, kumaha atuh da ti karoehoen. Ngiringan ah, emang mah lahir teh anyar keneh nyeta dina taun 1935, jadi ngalaman dijajah Walanda, jeung Japan. Ari lembur mah ti Cimahi, ngan ngumbara ka Bandung bari mekarkeun bakat, nyeta bakat ku butuh, da loba kahayang keneh. Ngarah teu hese nyebut, sebut we Mang Atik, kumaha rempug? Sok atuh mekarkeun Sunda teh, ke Emang ngadongeng nu leuwih panjang tur rame geura, kitu ge mun parok ketang. Wassalam, Mang ATIK.

    • Hatur salam wanoh ka mang ATIK. Abdi Eman urang Kuningan pituin. Sanaos diboborkeun di warsih 1944 di Palembang. Pun bapak kawit ti Linggajati Cilimus, pun biang ti Manislor Jalaksana. Ayeuna simkuring matuh di Tangerang. Kakapeungan di Jakarta. Wassalam.

      Blog Dewasalah mani hebat, karaos geregetna. Abdi oge nuju diajar ngeblog sanaos nyeratna masih kakapeungan tur masih kirang arah keneh. Mangga pangparioskeun di http://pantatruk.blogspot.com/

      Wassalam kum kasadayana urang Kuningan. Manawi salese, Insyallah sasih payun abdi seja bade nyaba ka Cinangsi.

  106. Assalamualaikum Wr.Wb
    Kahatur sadaya dulur-dulur urang kuningan nu aya di pangumbaraan nepangkeun kuring budak ciawi gebang bade ngiring nimbrung dina ieu media. mugi mugi media tali silaturahmi ieu janten landong kangge urang anu sono sareung nineung ka lembur anu ASRI Kuningan tea.

  107. Milarian nu namina Beti Nurbaeti, Dedeh, Aep Saepudin sareung babaturan nu di asrama Brimob Cipaisan Purwakarta araya keneh teu….salam sono ti abdi

  108. Aya nu lulusan SDN A.Yani III Purwakarta teu……

  109. Ngiringan ah simpkuring….neupangkeun abdi Anank Fay, kawitna ti Ciparay Bandung, alamat ayeuna di Komplek RSU lama Jl. Kol. Soegiono Kuala Kapuas Kalteng.

  110. sobat..
    unggal poe kuring ngalink ka ieu blog
    unggal poe abdi rumasa nambah baraya..
    tapi kamarana sobat kuring..anu baheula heureuy babarengan.

    (aya kitu Lulusan SMP PGRI Jalaksana angkatan 85 nu sok mampir ka ieu blog?)

    Abidi pun : Ndang Sutisna
    Kawit ti Pajambon..

    I love you full kasadayana urang Kuningan..

  111. Sim kuring oge ngiringan ari kenging, mah.
    Sebat bae mang Uu. Ari kawit mah ti Cipager/Cigugur, ngan ayeuna (tos 28 taun) dumuk di Bandung. Ayana “Lembur Kuring” kacida pisan saena, margi seueur mangfaatna. Kuring kacida pisan nganuhunkeun ka nugaduh ieu tempat.
    Salam baktos kasadaya baraya, boh nu di Kuningan atanapi sami-sami nuju usaha di lembur batur. “Kecil-kecil Kuda Kuningan”

  112. Ngiringan Registrasi, Sim kuring Rastono, kawitna ti Desa Sidamulya – Kec. Jalaksanan – Kabupaten Kuningan.
    Ayeuna ngumbara di kota kembang alamatna : Pondok Padalarang Indah – Jl. Jati Blok D7 No. 3 – Padalarang – Kabupaten Bandung Barat.

  113. kang sim kuring bade ngiringan ah dupi jenengan mah yati sri mardianti kawitmah ti desa maniskidul kec. jalaksana nepangken kasadayana

    • Punten…………….Nepangkeun nami abdi Didi Tarsidi kawit ti Ciwaru, ayeuna ngumbara di bekasi

      Teh Yati di Manis Kidulna palih mana ? caket ka Husnul Khotimah ?
      Abdi gaduh putra nuju masantren di Husnul Khotimah.

    • Ass. Kahatur Teh Sari Mardianti,
      Wilujeung tepang sok sanaos mung ngalangkungan serat, tumaros dupi desa maniskidul kec. jalaksana kalebet kabupaten/kota naon, haturnuhun,

      Salam baktos
      Kang Ayi Syamsuddin
      Tanjung Enim Sumatera Selatan

  114. Kang Zoen ngiringan ach simkuring U.Syamsuha kawit ti Kel Winduhaji Jln Pahlawan Rt 09/03 Link Karanganyar Kec/Kab Kuningan, alamat anu ayeuna Komperta Plaju Jln Permai 227 Palembang Sumsel.

  115. Nepangkeun abdi Ishaq, ti Cikaso Kacamatan Kramatmulya. Kumaha daramang sadayana ? Salam kenal kasadayana.

  116. Nepangkeun abdi Dedi tea, kawit ti Dukuh Tengah Kecamatan Maleber. Salam Kenal Ka sadayana.

  117. Register No.5, Maman Wahyu , alamat Citiusari Garawangi, Kuningan Wetan.

  118. Nepangkeun, simkuring Rizal ti Bandorasawetan. Salam kenal

    • Hatur Nuhun, tos kersa rurumpaheun.

      • Assalamu’alaikum

        Kumaha pami dilebetkeun daftar Anggota Lembur Kuring ( lengkap sareng alamat asalna sareng tiasa dibuka di menu anu mana ), supados tiasa panca kaki (sugan wae tepang sareng rerencanangan sakola), atanapi ngadamel koperasi LK, atanapi urang kumpul lewat darat

        Hatur Nuhun
        ———-Magga kang lebetkeun dina wawanohan. Di dieu mah cekap garus badagna.

  119. Register No. 3 : Salam kenal ti abdi Kang Dedi Urang Dukuh Tengah Maleber Kuningan.

  120. Register No 2: Alexander Sudarna, Cibunut

  121. Register No 1 : Heri Abdi
    DRC Afrc Tngh
    Salam kenal kasadayana,

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s