Lemburkuring2007

Sengot

Tunda talatah


ngala-caiBaheula di pilemburan hususna di wewengkon Kabupaten Kuningan, lamun ngala cai di sumur teh sok ngagunakeun Sengot nu dijieunna tina awi. Kaawas nu katingali dina gambar, salah saurang warga keur nyicikeun cai kana wadah nu ngaranna Buyung.

Potret Nu Sanes
Lajengkeun maos

Advertisements