Lemburkuring2007

Sengot

Tunda talatah

ngala-caiBaheula di pilemburan hususna di wewengkon Kabupaten Kuningan, lamun ngala cai di sumur teh sok ngagunakeun Sengot nu dijieunna tina awi. Kaawas nu katingali dina gambar, salah saurang warga keur nyicikeun cai kana wadah nu ngaranna Buyung.

Potret Nu Sanes

Advertisements

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s