Lemburkuring2007

Citamiang Caina Kiruh

3 Pairan

AYEUNA  mah lamun balik ka Luragungtonggoh  geus sarumpek loba teuing imah, teu kawas baheula plung plong, Citamiang caina geus kiruh teu bisa deui pake ngojay jeung ngobeng, duh lembur kuring  geuning jadi kitu. sim kuring sok sedih prihatin. Kumaha atuh solusina Pak Kuwu..? (Ono Suwarno)*

3 thoughts on “Citamiang Caina Kiruh

  1. siapakah yg mewarisi langit dan bumi: di dunia ini kita hanyalah pengembara! tetapi alam rusak karena tingkah kita: menjamahnya tanpa ampun… sadarkah kita??

  2. Ah duka teuing jisim kuring sok sedih sok kagagas ari inget ka jaman baheula jaman lembur kuring masih hejo lempoh beda deui jeung ayeuna sareukseuk.
    Sanajan kitu oge kuring masih reueus masih teureuh urang Luragung, muga-muga di Luragung ngadeg pangagung asal ulah Luragung heurin ku tangtung.
    Hatur nuhun salam bae ka para sadulur di lembur.

  3. Alam dunya geus rusak, sing dicegah oge da geus sunatullah kudu rusak………
    Susah loba jelma nu sarakah…………………

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s