Lemburkuring2007

Dongeng Enteng

24 Pairan

MANG UU : Jaman keur di lembur acara radio anu kacida pisan dipikaresep ku urang lembur nyaeta dongeng enteng di radio. Biasana Mang Jaya anu jadi juru dongengna. Henteu di imah wungkul ngadengekeun dongeng teh, dalah di sawah atawa di pasir oge lamun waktuna acara dongeng pasti radio disetelna kana acara dongeng tea.

Acara dongeng dipikaresep, meureun pedah can aya televisi. Nu paling utama pangna dongeng enteng dipikaresep, kusabab carita dina dongeng enteng kacida saluyuna jeung kahirupan mangsa harita. Jeung deui suasana dina dongeng enteng nyaritakeun kahirupan di pilemburan.
Kumaha ayeuna ? Aya keneh kitu acara dongeng enteng ?

24 thoughts on “Dongeng Enteng

  1. dongeng mang jaya anu ber SERI
    1 si bantar
    2 lodaya ti pakidulan
    3 rampog gerot ciharendong
    4 bayawati males pati
    5 amran ngambah sagara
    6 siti nurbara menang cocoba
    saha anu gaduh bukuna ……….sim abdi milarian

  2. Cleaning and steaming your seats is best done
    when removed in the vehicle, or if the auto is sitting outside after a hot and windy day.

    With steam cleaners for grout you can get better
    results than those you get after while using the traditional strategies to
    cleaning floor grout. You’ll be gone any odors without masking them with perfumes. Of course, you could hire a professional to come in, charge a fee an arm as well as a leg, and employ chemicals on your bedroom, or you could perform the job yourself. It can remove dirt from kitchens, bathrooms, guest rooms, and also other areas within a hotel.

  3. I always spent my half an hour to read this website’s articles everyday along with a cup of coffee.

  4. Useful info. Fortunate me I discovered your web site by chance, and I am stunned why this
    coincidence didn’t took place earlier! I bookmarked it.

  5. I got this web site from my pal who informed me on the topic of this
    website and at the moment this time I am visiting this website and reading very informative
    articles or reviews here.

  6. kamarana nya……………….geuning sepi…….

  7. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like
    yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Kudos

  8. Aya keneh kang, pribados kaleureusan nuju ngumbara di dayeuh batur (Bengkulu) tiasa ngadangukeun dongeng mang jaya tabuh 15 sareung tabuh dalapan weungi dina streaming radio rasilima

  9. Nya beuki atuh kang eta mah kadaharan Favorit

  10. hoyong ngadangukeun deui dongeng mang jaya nu lalakon na Mang Itok, enya da serem pisan eta dongeng teh, aya deui dongeng nu judulna SI ENGANG , ngan hanjakal dina eta lalakon si engang maot, eleh ku musuhna.

  11. Anu serem mah baheula dongengna mang Jaya anu judulna mang Itok, aduh etah dongeng teh keueung pisan basa carita nyi Rustiah disulurkeun ka buta hejo ku bah Suri eta mani beurang peuting marakayangan bae. Untung na bae aya Mang Itok dibantuan ku siluman maung sinuhun malodra keur ngalawan bah Suri jeung aki Jedil. Pokona mah mani seru eta dongeng. Baravo Mang Jaya.

    Kahatur ka Didi Tarsidi kumaha masih keneh beuki beuleum gakser jeung bilis pecut.

  12. Dongeng enteng Mang Jaya ti Radio Linggarjati eta teh mani favoritena pamiarsa sadayana di wewengkon Kng…..,ayeuna kasalip ku teknologi anu enggal

  13. Bagea baraya. . .sim kuring tiasa nganjang deui ka LK hehee… Riweuh,,riweuh,, riweuh…mikiran sby anu curhat teu paruguh. Cenah maneh na teh gajih tos 7th teu naek2, tapi eta ari fasilitas milyaran…teu boga ka era! Na atuh teu ngaca pisan kumaha rahayat, apanan msh loba nu aya dina garis kamiskinan. Geus gelo ieu mah. . .ke deui mah rek golput we! Teuing da asa teu aya deui nu bisa di percaya. Gayus, nurdin, sby, ical bla bla bla…lieur lila2 mah ningal tv teh. Mending mirengkeun dongeng weh. . .

    • Naha kamenit-menit make dipikiran. urang mah mending ngopi be.

      • satuju pisan kang zoen urang mendingan ngopi + bubuy sampeu…., keun we ari anu bujang keneh jiga Budak Unut mikiran anu karitu etang2 pelampiasan hehehe, salam

    • Presiden masih mikiran gaji sorangan? kumaha rakyatna ya?
      Ampuuuuuuuunnnnnnnnn dehhhhhhhhh…………………………
      Rek iraha Indonesia maju……………………………..
      lamun presidenna masih mikiran gaji sorangan mah……………….

  14. masih keneh aya Teh Ntie dongeng mah di radio linggarjati utama, Wilujeng gabung di LK, linggih di mana Teh Ntie ?

  15. aya deui kang dongeng teh judulna si engang , emut teu ?

  16. Enya euy, emut keneh kana dongeng entengna mang Jaya, : Lalakon Wesi kuning, Si Riwueuh, Den Yoyo, Nyi Eha, Si Kiskis, Neng Mumun ( eta artisna mun dina acara sinetron mah )

  17. Acara dongeng enteng mang jaya masih aya… Kapungkur mah sadinten 3x. Tabuh 2, 3 sareng tabuh 8. Ayeuna mung 2x tabuh 3 sareng 8. Hehee…kaleresan abdi oge upami nuju nyalse sok ngahaja keun nyetel!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s