Lemburkuring2007

Kumaha Kaayaan Kuningan Kiwari..?

3 Pairan

KOSIM DARMAWAN : Assalamu’alaikum, nepangken abdi asli putra Kuningan. Asa tos heubeul teu nincak lemah cai. Kumaha kaayaan Kuningan kiwari, sigana tos langkung majeng. Percanten ka warga Kuningan mah soalna sifat gotong royongna masih tetep renggenek, eta anu patut diconto ku daerah sanes di wewengkon Jabar.

3 thoughts on “Kumaha Kaayaan Kuningan Kiwari..?

  1. kuningan ayeuna tos langkung majeng ti sa teu acan na….
    jadi kangen terus ka kuningan….
    kumaha kabar urang kuningan daramang??

  2. eh, baru nyadar, kucingnya lucu, he6

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s