Lemburkuring2007

Kasarung di Pangumbaraan

5 Pairan

Ku : On2Hood
Deudeuh teuing nasib hate geus lawas kasalip wanci
Nyungsi hirup kasarung di pangumbaraan
Ayeuna pisan geter-geter hate beuki nembongan
Pageugeut nguatkeun niat jadi gumulung ombak harepan
Pikeun geura miang… pikeun geura tandang…
Napak wiwitran lemah cai nu jadi impian

Reup Peureum pare koneng ngagupayan
Bray beunta gunung Ciremai nu kacipta
Neuteuli pisan kawaas hate mirig lengkah gumurusuh
Mapay galengan nu baseuh ku keclakna cimata.

Ret gunung Ciremai lawas teu kasungsi
Ret sawah lila teu kasaba
Nguatkeun hate nu ngarakacak
Jeujeuhkeun ajen diri mapay tali paranti
Kuring mulang… kuring tandang
Napak lengkah mapay wiwitran lembur matuh karang pamidangan
Lembur kuring lembur Kuningan
Kapatri nadiri teu bisa pahili
Teger ku wanci teu kaselang ku jaman

nu diseja.

5 thoughts on “Kasarung di Pangumbaraan

  1. Duh…meuni waas pisan,kaleresan abdi tos lami di pangumbaraan..

  2. asa waraas kieu….
    padahal mah abdi nembe tos ti kuningan tapi asa beurat ninggalkeun kuningan tapi asa hoyong ka kuningan deui….

  3. Meuni waas maosna teh…………

    Janten palay mulang ka kuningan ………..

  4. Asa jarauh panineungan…gud pokona mah heee…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s