Lemburkuring2007

Kantor Lurah Winduhaji

11 Pairan

Kantor Kepala Kelurahan Winduhaji, Kecamatan/Kabupaten Kuningan, Jawa Barat.*

11 thoughts on “Kantor Lurah Winduhaji

  1. Sugan teh gadis beuki aki2 gkgkgkgk…

  2. Ari GBA naon kang zoen?? Hehee…

    *lugu mode:0N

  3. Nya tadina mah bade teras ka Dangdeur, baruk di dia seueur GBA..! Ha..ha..haa…

  4. Pantes atuh heunteu pendak… Wah salah atuh kang nongkrong di tempat futsal mah, moal aya jahe wkwkwkwk…

  5. Tabuh sabaraha kang zoen..ka abah madja na?? Abdi oge kamari maen ti tabuh 2 dugi ka tabuh 4. . . .pulang teh hujaneun. sonten td oge hujan meni ageung. . .

  6. Tiap enjing ka langkung…td sonten oge ngalangkung. Bade futsal ka abah madja kalangkung oge hehee…

  7. Daerah mana tuh? alamat lengkapnya?

    • P`Hafid Junaedi, dupi kel Winduhaji kalebet ka Kec/Kab Kuningan dupi lebih tepatna ti RS Umum Kng atanapi Pasar Baru kapalih wetan -/+ 1,5 km (kampungna Bupati Kng P`Aang Hamid Suganda)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s