Lemburkuring2007

Awewe Galak

6 Pairan

Tatangga awewe gigireun imah kuring galak pisan. Sakanyaho kuring maneh na masih parawan…. bayangkeun, padahal umur na geus kapala opat. Naha euweuh lalaki anu daek keun ka manehna? Atawa ulah2… maneh na lesbi? Ah, bodo!

Sok saha nu rek daftar? Kang sapri, kang diplong, kang oman, kang rustam, kang dedi, kang lembur kuring….buruan nya, kasempetan terbatas (Budak Cibunut)

6 thoughts on “Awewe Galak

  1. Punten. . .sok nu hoyong ka eta awewe daftar heula, formulir na aya di kang ajun hehee. . .

  2. Atuh uhun cing nyi mojang teh sing gariat…. ulah ngalur bae bobogohan..nyaaaaaaaaaaaa?????

  3. ass,pntn bd ngiring ngarojong yeh…
    Wios lah kango abi we..
    Kmha mntox teu? Hehe

  4. Hmmm…. panginten keadah aya anu kasih pandangan ke dia, biar jangan galak2. Atau mungkin dia galak karena kondisinya hingga pengaruh ke jiwanya, akibatnya pembawaannya emosi aja. (Depresi)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s