Lemburkuring2007

Kantor Kuwu Gunungkarung

4 Pairan

Kantor Kuwu Gunungkarung, Kacamatan Luragung, Kabupaten Kuningan, Jawa Barat.*

4 thoughts on “Kantor Kuwu Gunungkarung

  1. mudah-mudahan lebih majeng ka’payunna…amiin

  2. Pasti pas !

  3. Hahaha, gunung karung

  4. Alhmdlh, ningali kantor kuwu Gunungkarung anu saemut simkuringmah ayana di pasisian tapi mani hagreng, janten reueus pastina oge wargana oge makmur saupamina ningali tina kantor pamingpina (pamugi).

    salam

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s