Lemburkuring2007

Kanggo Om Eddie di Jakarta

13 Pairan

Karaos ayeuna mah hirup ngan ukur tiasa nyuat2 harepan ku panglamunan. Nepungan kahayang tina impenan. Sabada hudang ngorejat, ukur tiasa ngusap hate anu kuciwa. Kuciwa ku dua ku tilu. Teu aya nu malire. Boa, naha isuk rek panggih deui jeung hirup moal ‘nya? Ah, harepan pupus teu ka urus. Katalangsara euweuh nu malire. Isuk peuting teu weuleh ngajentul. Ngobet hate neangan jalan hirup nu can kapanggih.

Ret kagigir lain dulur. Bade ningali kahareup lain kiceupeun. Da puguh hirup di lembur batur. Gawe ukur ngubaran hate. Nalangsa ka bina-bina. Lamun mah rek kedal ka anjeun, rek wasa kuring menta tulung.

Tapi beu, geuningan teu wasa ku kaera. Da anjeun sanes sasaha. Ah, samet ayeuna mah kuring rek diajar tungkul kana tunggul rek tanggah moal baha loba carita. Tapi beu, naha ieu cipanon teu weleh ngalembereh? Naha kunaon atuh nya? Euleuh deudeuh teuing naha bet kieu hirup teh?

p/s: 0m, upami baca tulisan ieu omat tepungan kuring…..
_A.N Sudarna_
d/a kampung cibunut blok kaler no 19 rt/rw 17/003 kec garawangi kuningan 45565

13 thoughts on “Kanggo Om Eddie di Jakarta

  1. Ari OM Edy teh saha nya ?

    Sok atuh tepungan anu di lembur teh ………………

    meuni sedih maca tulisanna………………..

  2. Kang A.N
    Dangdeur teh dimana, nembe mireng abdi mah…. jadi tertarik pengen kesana….

    Kanggo para akang mah resepnya mireng seueur ABG heheheh

  3. abg lokal atanapi impor kang A.N ? he…he…he……..

  4. Sok atuh amengan ka dangdeur…geura we seueur abege nu gareulis. lumayan gkgkgk…

  5. Hehe…kang sapri msh sering nganjang kang??

  6. @NG: wilujeng tepang oge hehe…

    Kangge kang ajun, meni reuwas pas muka LK aya seratan ieu gkgkgk… Siapkeun bako kang, urang ngadu bako deui haha

  7. Wilujeng tepang kanggo kang AN. Sudana. Mani sae B. sundana, kuabdi mah kalah bolak-balik dibaca soalnya hoyong ngartos wae maksadna🙂

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s