Lemburkuring2007

Wilujeng Boboran Siam 1 Syawal 1431 H

9 Pairan

Neda sih Hapunten Tina Sugri Kalepatan Lahir Batin

9 thoughts on “Wilujeng Boboran Siam 1 Syawal 1431 H

  1. Deudeuh teuing Lembur Kuring ..ayeuna anjeun jarang disabaan ..padahal anjeun teh Lembur nu dipidangdam..katresna kuring ka anjeun moal robah ku mangsa, sab anjeun Lembur nu geus kapatri na diri , anjeun panyileukan beurang jeung peuting, Lembur matuh banjar karang pamidangan…….

  2. Sami sami , wilujeng BOBORAN SYIAM 1 Syawal 1431 H, mugia urang sadaya kenging hapunten ti Gusti nu Maha Suci.

  3. TAQQOBALAHHU MINNAA WA MINKUM. SELAMAT HARI RAYA IEDUL FITHRI, MOHON MAAF SEMUA SALAH & KHILAF. SEMOGA BERBAHAGAI BERSAMA KELUARGA. YA ALLAH TERIMALAH SEMUA AMAL SOLEH KAMI MESKIPUN KECIL TAK BERARTI. DAN JADIKAN KAMI ORG2 TAKWA & SOLEH…AMIIN (Jakaria & Kel)

  4. TAQQOBALAHHU MINNAA WA MINKUM. SELAMAT HARI RAYA IEDUL FITHRI, MOHON MAAF SEMUA SALAH & KHILAF. SEMOGA BERBAHAGAI BERSAMA KELUARGA. YA ALLAH TERIMALAH SEMUA AMAL SOLEH KAMI MESKIPUN KECIL TAK BERARTI. DAN JADIKAN KAMI ORG2 TAKWA & SOLEH…AMIIN (Jakaria & Kel)

  5. Wilujeng Idul Fitri kanggo baraya Kuningan sadayana🙂

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s