Lemburkuring2007

Ade Koswara, Guru di Jakarta

1 Pairan

Assalamu’alaikum wr.wb
nepangkeun kasadayana simkuring ade koswara alumni SMP 2 Kuningan 81/82 alumni SPG Kuningan 83/84 ayeuna abdi guru SMP 230 Jakarta Timur rorompok di Pondok Ranggon Jakarta Timur. Kawit ti Desa Cantilan Kec. Selajambe.

One thought on “Ade Koswara, Guru di Jakarta

  1. Nepangkeun nya baraya keneh, manawi bilih masih emut. Dupi Kang Bari sareng Kang Mamat teh linggih dimana. Upami Kang Ade Koswara rompokna di Pdk Rangon mah atuh caket nya sareng pun abdi di Cibubur tea. Sok urang pendakan nya bilih pegat paturay tineung, pan urang teh masih saturunan keneh. Nuhun tong hilap salam katineung ka sadayana baraya nu di Cantilan. Kumaha boboran teh bade mulih moal?.tq.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s