Lemburkuring2007

Riungan Bada Lebaran

11 Pairan

sok lah mangga kang bade iraha ieu riungan teh??
abdi mah hayu wae bade tempat na dmn2 oge…
urang pageuh keun tali duduluran sareng silaturahmi…
tapi emang sae na mah ke tos lebaran supados araya sadaya anu ti kota ngarah ram

11 thoughts on “Riungan Bada Lebaran

  1. Hapunten anu kasuhun rehna acara riungan LB teh teu laksana, mudah mudahan sanes waktos tiasa kempel deui.

  2. Ah… kecewa unek-unek dihate…. diantosan kuabdi riungan di LB tapi teu aya wartosna…. kayaknya pada sibuk masing2, atau gimana ya hehehehe
    Hilang atuh kesempatan ngumpul bareng baraya LB di Kuningan….
    Moga2 lain waktu bisa terlaksana…..

  3. Iya hayu ngariung🙂

  4. Hayu ngumpuuuuuuuuuuuuuuuuuulllll

  5. Mangga kang Purno, salam kenal. Wilujeng ngariung di Lembur Kuring🙂

  6. Kang Zoen, pami dinten ka 7 mah Jum,at, sae na mah Sabtu atanapi Minggu.

  7. Upami dinten ka 7, abdi mah tiasa. Kumaha baraya yang kerja diluar kuningan, tiasa ngariung di hari ke 7 lebaran?

    Tempatna setuju dialam terbuka (vacation place). Misalna di Palutungan. Aku mah ikutan aja dimana wae oge. Yang penting mah ngiring ngariung🙂

  8. Abdi oge ngiringan kang…….iraha atuh waktosna, sok enggal tangtoskeun……

  9. Aku juga ikutan riungan abis lebaran. Lebih bagus dialam bebas asri/wisata tapi sehat. Kang Zoen, aku daftarin di riuangan baraya lembur kuring. Hoyong tepang sareng baraya sadayana terutama yang aktif di lembur kuring. Mumpung masih di Kuningan🙂

    Daftar Riuangan: Nenen Dian Halyn.

    Nuhun kang Zoen.

    Cheers always🙂

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s