Lemburkuring2007

Riungan di LEMBUR KURING

22 Pairan

Kumaha saupamina riungan teh urang ayakeun bae dina mangsa Agustusan..? Moal teu rame geura, bade ngiring pawey atawa ngayakeun kamonesan…!

22 thoughts on “Riungan di LEMBUR KURING

  1. Cios henteu riungan LK?

  2. Muhun kang Zoen, urang ramekeun riungan LK. Aku nunggu khabar selanjutnya. Kalau waktunya udah ditentukan, baraya sadayaña tiasa siap2 atau kalau ada yang usul masukan dari baraya LK mangga teras ka kang Zoen wae. Hidup Kuningan.

  3. Kang Zoen !!!! iraha atuh ngariung teh ? tos seueur nu daftar geuningan tah, sok atuh tangtoskeun waktos na kang.

  4. Iraha atuh…………..sareng dimana ……………?????

  5. sok lah mangga kang bade iraha ieu riungan teh??
    abdi mah hayu wae bade tempat na dmn2 oge…
    urang pageuh keun tali duduluran sareng silaturahmi…
    tapi emang sae na mah ke tos lebaran supados araya sadaya anu ti kota ngarah rame…

  6. BEWARA…BEWARA….Kasadaya Baraya LK nu bade ngiring Riungan mangga enggal daftar teu hilap ngabantun katuangan nyalira, ngabantun bajigur mangga, sorabi mangga, hucap mangga, poko na mah naon wae nu raos di tuang. Hatur nuhun kana perhatosan na.

  7. Aku mah ngiringan wae kang zoen, acara riungaña dimana wae, pokokna mah ngiring ngariung héhehe

    Soal food, dianjurkan bawa makanan masing2? atau kumaha…

    Nuhun

  8. Mangga bade di impleng mah kang zoen, ” di Winduhaji atanapi di Karangtawang oge sae kang.

  9. Kang Zoen, di mana yeuh riungan teh ? di Ciawi atanapi di Luragung ?

  10. Nuju ngumbara ” Kuli” di Bekasi Jawa Barat

  11. Enya, hayu atuh kang Didi. Dupi posisi nyata di mana ayeuna kang..?

  12. Atuh manawi sareng manawi ari tos direncanakeun ti anggalnamah, sugan wae tiasa ngarempel ngariung.

  13. Naha yakin tos lebaran karempel..? Pan biasana oge bubar, aya nu piknik sareng kulawarga sareng silaturahmi kulawarga.

  14. Leres kàng Zoen, abis lebaran di hari ke 2/3/4 biar kumpul semua. abdi hoyong pendak sareng baraya LB sadaya🙂

  15. Sok geura nu dilembur riungan iraha uranga ngariung babarengan infokeun ka sadaya mitra LK

  16. Enya mendingan tas lebaran kang, sambil silaturahmi.

  17. Cek abdi oge dinten lebaran wae ngempelna sugan wae nu ti kota oge tiasa ngempel

  18. Punten Kang Zoen, pami RIUNGAN dina Agustusan mah jigana TOS LEBET BULAN PUASA, duka upami awal Agustus mah. Nuhun.

    • Wah enya kang, mundur deui kang ditu kana usum lebaran manawi be pas hari jadi Kuningan nya.Hee..hee..

  19. Sae idena kang Zoen, kumaha urang riungkeun heula. Waktuna hari minggu aga bisa datang baraya lembur. soalna mereka pada kerja. Nanti hasil rapatna di-post di blog LK biar baraya LK juga bisa ngasih ide/saran/dukung.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s