Lemburkuring2007

SDN DARMA

9 Pairan

Bangunan SDN Darma Kacamatan Darma, Kabupaten Kuningan, Jawa Barat.
Kawasna eta sakola teh umurna kawilang kolot, pek bae eta dina suhunan
bangunan sakola ngajeblag SDN Darma 1912. Eta angka tangtu boga harti nu mandiri pikeun eta sakola.
Cok dianatarana baraya aya nu apal sajarahna…?

9 thoughts on “SDN DARMA

  1. Abdi pernah sakola Di SD Darma waktu SD kelas 4 dugika Kelas 5
    Sekitar tahun 1994-1995

  2. Kang Zoen hayu urang ngayakeun dei acara kempelan BARAYA LK pami tiasa mah tos LEBARAN, siap teu kang ?

  3. Didarmana eta sakola dipalih mana kang Zoen?

    Kang Mamat damang?

  4. Wah kolot pisan nya kang. Tapi sigana tetep dipertahankeun.

  5. Naon atuh hartosna eta seratan teh, manawi tiasa ditaroskeun sejarahna eta sakola teh.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s