Lemburkuring2007

Aset PD BPR Kuningan Ngaronjat Rp 3,6 miliar

3 Pairan

Aset Perusahaan Daerah Bank Perkreditan Rakyat (PD BPR) Kuningan, taun ieu ngaronjat Rp. 3,6 miliar. Eta hal kaungkab basa acara Rapat Umum Pemegang Saham (RUPS) PD BPR Kuningan waktu nu anyar kaliwat.

Nurutkeun Direktur Utama PD BPR Kuningan, Eka Sugiarto, dumasar laporan pengesahan neraca jeung itungan untung rugi taun 2009 nu geus diaudit ku akuntan public jumlah aset BPR Kuningan ngaronjat Rp 3,6 miliar (9,92%). Samemehna aset ieu bank milik Pemkab Kuningan teh Rp 37 miliar.

Tabungan ngaronjat 3,6 miliar tina Rp 10,7 miliar taun 2008 jadi Rp 14,4 miliar taun 2009 atawa u 33,3%. Ari deposito ngaronjat Rp 1,1 miliar, tina Rp 5,5 miliar dina taun 2008 jadi Rp 6,7 miliar taun 2009 atawa ngaronjat 11,7 %.

“Tina ngaronjatna dana kasebut mangaruhan kana ngaronjatna kredit, memang kredit BPR ngaronjat Rp 3,5 miliar nyaeta tina Rp 30, 2 miliar naek jadi Rp 33,7 miliar,” ceuk Eka Sugiarto.

Ngaronjatna asset PD BPR Kuningan, ngrarupaleun hiji tangtangan pikeun terus ngaronjatkeun palayanan sarta kapercayaan masarakat Kuningan. Sok komo kiwari lembaga keuangan, boh lembaga perbankkan resmi, koperasi atawa lembaga keuangan multi sejenna rea mucunghul sahingga jadi pesaing pikeun ngadorong BPR Kuningan sangkan tetep meunang kapercayan masarakat. *

3 thoughts on “Aset PD BPR Kuningan Ngaronjat Rp 3,6 miliar

  1. BRI + BCA abdi mah kang.

  2. Mun tiasa mah, pami aya masyarakat ngajengkeun pinjaman, ulah sesah teuing , berbelit belit pikeun syarat na teh, taliti mah mangga, sabab eta mah hiji kawaiban pikeun taliti. Nuhun.

    • Rupina mah moal sesah, da ayeuna mah pan tiap bank teh bersaing kang. Akang lebet nasabah BPR Kuningan. Heee..hee

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s