Lemburkuring2007

Tarumpah

1 Pairan

Kaulinan barudak jaman baheula

One thought on “Tarumpah

  1. Sae pisan nya ……….
    Janten imut deui, nuju alit seueur pisan kaulinan tradisonal anu ayeuna tos teu aya.
    Hayu atuh urang galakeun deui kaulinan tradisional teh

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s