Lemburkuring2007

Abah Raksa

2 Pairan

Abah Raksa

Abah Raksa


Abah Raksa (70) urang Kampung Dukuhjati, Desa Pananggapan, Kacamatan Brebes Jawa Tengah.

2 thoughts on “Abah Raksa

  1. Hhayu atuh kang Maman urang guguru.

  2. Hoyong di ajar pantun abdsi oge, ..kang Zoen yu urang di ajar pantun, kanggo ngalestarikeun budaya urang.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s