Lemburkuring2007

Wilujeng sonten kanggo sadayana. Kumaha …

2 Pairan

Wilujeng sonten kanggo sadayana. Kumaha wartosna..? Abdi mah biasa bae nuju pabaliut.

2 thoughts on “Wilujeng sonten kanggo sadayana. Kumaha …

  1. Sami kang Jun, abdi oge nuju pabaliut. Sanes kang Jun abdi bade tumaros dupi hotel di kuningan anu di tengah kota aya hotel naon bae sareng alamatna dimana? punten ah ngiring ngarewong aya rerencangan anu peryogieun. Hatur nuhun kana bantosan

    • Hotel di tengah Kota : Hotel Purnama caket Toserba Surya (jl.Siliwangi), Cijoho Permai Jl.RE Martadinata, ti bunderan Cijoho kakenca. Vankana di Otista.pengkereun Taman Kota.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s