Lemburkuring2007

Lembur Kuring

5 Pairan

Lembur anu matuh banjar karang panidangan duh aya ku nineung mun ker di sawangken sok aya nu nyeredet kanahate kasusah jeung kabungah nu pernah karandapan pagalo ngajadi hiji inget basa keur budak kuring mun hayang jajan kudu mang ngagilingken pare anu batur bari sakola mun kasakola cukup di sendal jepit atawa nyeker mun hayang nginum cukup ka masjid ngareugot ci atah balik sakola mun tas ngawadang kudu kudu ngarit jang embe mun poe minggu kudu milu di buat di swah batur bari hasilna te sabaraha emh… tapi parandene kitu karasa kanimatan ti allah asa can pernah ngalaman dahar te nimat najan ukur karo uyah atawa sambel hungkul can pernah ngalaman sare teu tibra najan di saung sawah atawa di imah bilik karasa betahna nadengeken dongeng mang jaya atawa dangdutan di rasilima najan ukur radio cawang batu dua genah mernahna di lmbr sorangan moal bisa di tuker ku kamewhan nuaya di kota karasa kukuring
( di tulis ku nana ms urang cibodas cipondok)

5 thoughts on “Lembur Kuring

  1. Salam kanggo kang sahudin….anu nuju ngajengjehe..iraha urang pendak ngadon ngadu bako.aya ku kangen uy..

  2. Teu hilap kanggo Kang Joen anu kamari ulang taun, wilujeng ulang taun kang…..

  3. Alhamdulillah geuningan aya budak Cibunut, kamana hungkul atuh jang tara ngelol2 (padahal kuring oge nembe ayeuna). Punten ah ka kadang wargi LK, wabilkhusus kanggo Kang Joen abdi nembe mampir ayeuna. Maklum pabaliut ngaropea FB. he…he… Maju terus LK ……

  4. Punten ngaraos joledar nembe ngalongokan deui LK. Kangen ka akang2 anu baheula sok ngadu bako di dieu…. Kang ajun, nu gaduh ieu blog punten bade ngabsen: kang sapri, kang diplong, kang oman, kang maman wahyu, kang mamat ruhimat, kang dedi cipedes, kang rustam, pak endang a sutisna, astrajingga, kang rastono, kolor ijo, sareng kum kasadaya baraya di parakan hehehe… Kumaha damang sadayana? Yu ahh…urang ngadu bako deui !

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s