Lemburkuring2007

Perkawis Ngariung

5 Pairan

Neda Sihapunten, rehna ngariung di Cibingbin teu tiasa dilaksanakeun. Margi seueur peserta nu ngundurkeun diri, margi tebih teuing sareng sieun ku hujan. Hatur Nuhun

5 thoughts on “Perkawis Ngariung

  1. Muhun kang Didi , jigana pami di Luragung mah tiasa laksana kumargi rada caket, kumaha kang Zoen , tiasa ngadamel rencana deui pertemuan teh ?

  2. Acara naon geuing abdi teu uninga ?????
    Ngariungna di Luragung wae atuh sakantenan Nyate di Wa Eja, dahar Rujak Kangkung Khas Cibingbin………..mani raos pisan euy

  3. Hanjakal nya , tapi da emang leres tebih teuing pami riungan di Cibingbin mah, pami tiasa mah di pertengahan lah, supados tiasa kajugjug ku sadayana. Sok lah urang milari deui waktos nu pas supados tisa ngariung.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s