Lemburkuring2007

Ngariung Di Bantarpanjang

23 Pairan

Kanggo baraya nu bade gabung ngariung di Cibingbin, mangga diantos konfirmasina. Lokasi Bumina Bapa Ewo Blok Desa Bantarpanjang. Acara ping 1 Januari 2010.

23 thoughts on “Ngariung Di Bantarpanjang

  1. Muhun kang , bewarakeun oge di LK, mudah mudahan darongkap.

  2. pami di Ciawi aya henteu canel na kang ? pami teu aya urang cobian di Parakan, pan seueur canel di dinya mah. Cobian kang .

  3. Sok atuh kang, ping 20 Mei mangga bade di Ciawi, Luragung sareng tempat sanesna hayu.

  4. Kang Zoen , kumaha pami tanggal 28 Mei 2010, ba’da dzuhur, pami aya tempatna di daerah ciawi atanapi di Luragung , Parakan oge teu sawios kang.

  5. hayu kang Zoen, ke urang pilari tanggalna, susuganan aya libur rada panjang. Siap lah.

  6. Gagal di Bantarpanjang, sok atuh Kang Maman urang agendakeun deui. Hapunten yeuh tebih teuing cenah Bantarpanjang mah.

  7. Hayu lah .. Urang ngariung di Bantarpanjang, sakanten Cross Road dijalan anu nembe ambruk

  8. Hayu kang Didi, ke pami aya libur rada panjang, kang Zoen kumaha siap ? aya nu nagajak riungan di Luragung .

  9. Rencanakan lagi ach acara ngumpul teh supados tepang sareng baraya-baraya ti Kuningan

  10. Assalamu alaikum…… kang zoen ! aya rencang anyar neng Endah , sok atuh bageakeun , ” mangga kalebet neng endah ” Duguh Badag teh kecamatan na mana nya ? punten pisan kuper akang mah .

  11. @Endah :Wilujeng tepang, wilujeng ngariung

  12. Assalamualaikum, Nepangkeun abdi Endah kawit ti Desa Dukuh Badag ngiringan ah ngobrol hoyong tepang sareng saderek sadayana warga Kunungan

  13. kang zoen tah aya tamu anyar sok enggal bageakeun, istri ta pameget Nunung teh nya ? kumaha acara teh bade di mana kang ? kedah tos di infokeun.

  14. mangga atuh bade ngiringan mah

  15. tiasa teu abdi ngiring? abdi ti ciwaru

  16. Waduh… tos lami teu ka bantarpanjang.. ari jalanna masih ka dukuhbadag ?? hehe.. salam baktos tah ka pa Ewo sareng Ibuna.. hehe

  17. damang kang , sawangsulna,

  18. sok lah darongkap…….di antos ku pribumi.

  19. Helo, helo, Kang Ras, Kang Maman, aku juga lamun masih disini tiasa ikutan, tapi kalo udah terbang lagi ke Kanda absen aja, semoga acranya ceria, dan kental persaudaran, juga nikmati indahnya lm Cibinbin.

    Met happy, happy…

  20. Teu sawios kang Ras , pami nuju aya acara mah, tapi iraha iraha mah kedah dongkak, pan iraha deui atuh aya acara riungan kieu teh, taun kali ge henteu.BEWARA Ka dulur dulur sadaya nu sok ngalongokan LK mangga di di antos kasumpinganana di acara ieu.tapi kade hilap ngabantun cai kanggo ngaleueut na, sareng katuangan sanes na.

  21. Hoyong2 na mah ngiring ngariung, mung januari 2010 abdi teu tiasa wangsul kumargi aya acara sareng pengurus yayasan di Bandung.
    Salam baktos we kanggo sadaya anu haladir, sareng sihapunten anu kasuhun. Mugia sing sukses kang Zoen saparakanca.

    Rastono ti Kota Kembang.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s