Lemburkuring2007

Maman Wahyu

21 Pairan

Maman Wahyu

Maman Wahyu

IEU teh Kang Maman Wahyu tea, baraya satia LK. Wedal 5 Agustus 1970. Saban minggu Kuningan-Jakarta. Alamatna di Desa Citiusari Kec. Garawangi Kab. Kuningan.

21 thoughts on “Maman Wahyu

  1. Nuhun kang Said, sami wilujeng tepang oge, linggih di mana kang Said teh ?

  2. Wilujeng kenal Kang Maman…

    Ah kirang seuer karek hiji mah…
    Tambihan deui atuh kang jadi 4 kawas simkuring….

    Rame di bumi teu kaop rapih….he3x

  3. Di bumina saha bade ngariungna kang.?

  4. wah, jigana mah ngecrik na moal tiasa musim hujan kieu mah kang Diplong, mending oge dina balong si abah bae, tangtos na gurame na baradag, kantun di bakar bae kang, he…he…he…….

  5. salam tepang kangge sadayana,

  6. tahun baruan insya allah kang maman abdi d lembur, tos kangen pisan yeuh, hoyong ngecrik d walungan.

  7. kahoyong mah kitu kang Dadang, tapi teu acan kana waktos na.

  8. nambih naona…?

  9. sami abdi oge wengi senen, tabuh 2.15 ti Taman Ciharendong Luragung. Upami tiasa kenehmah nambih deui Kang, kanggo ngabaturan si eneng

  10. sami atuh sareng abdi angkat na mah wengi senen, tp abdi mah tabuh 2an angkat teh…, naekna ti jembatan ciharendong, belokan nu ka puri asri.

  11. Pami angkat ti Kuningan mah tabuh 22.00, naek luragung jaya jurusan Bogor, saban wengi senen abdi angkat.

  12. asa kantos ningali pa maman teh, di mana nya…?
    upami angkat ti kuningan dinten naon, tabuh sabaraha…?

  13. Aduuuhhhh…..pak.Aan kamana wae ieu teh, teu aya kabar berita nya.

  14. gagah pisan euy. ke ah ngintunkeun foto kulawargi sim abdi

  15. pangestu kang Diplong, iraha mudik? tahun baruan tah ?

  16. Kang maman kumaha damang.?

  17. Muhun kang , nembe hiji, iraha ameng ka Kuningan ?

  18. Tah geuningan tiasa tepang sareng kulawargi kang Maman Wahyu, nembe gaduh hiji geuningan kang, enggal atuh tambihan deui supados langkung rame kulawargina. he..he..he…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s