Lemburkuring2007

Mani Jempling

9 Pairan

Peuting teh karasa jempling. Kamarana atuh nya..? Biasana mah sok aya Kang Andi Gumilang ti Tundagan ngalongokan lembur. Aya Kang Maman Wahyu ti Garawangi, Kang Aan, kang Dadang, Kang Uha jeung nu sejenna.
Ah keun wae, rariweuh meureun.

9 thoughts on “Mani Jempling

  1. Ach……..jempling keneh…………..
    Unggal dinten mukaan LK teh paling anu keur nganjang ngan duaan.
    Kamaran atuh nya…………..???????

  2. Waalaikum Salam, wr.wb. mangga ka lebet urang Betawi, kaleresan nuju musim paceklik janten moal di suguhan nanaon.

  3. Assalamualaaikuuum…punteeen

  4. Hapunten abdi joledar ka LEMBUR KURING, tos lami teu ngalongokan LK teh, sibuk ku itu ku ieu, SALAM BAKTOS TI AKANG URANG Citiusari.

  5. Abdi oge nuhunkeun di hapunten kumargi tos lami teu ngalongokan LK, joledar kasebat na teh nya kang, salam kanggo ka sadaya baraya LK, teu hilap ngiring bela sungkawa kanggo saderek di PADANG nu nuju di paparinan cocobi.

  6. Hapunten Kang Zoen & sadaya wargi LK, pribados nembe nonghol. Hapunten lahir sareng batin . . . . sakantenan ngiring bela sungkawa ka wargi2 urang anu nuju kenging musibah di Sumbar, mudah2an dipaparinan kasabaran

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s