Lemburkuring2007

Kanggo saderek Yono Karangkancana

2 Pairan

Ti Kapten Aton Parakan :
Husus kanggo saderek Yono warga Parakan, nu ayeuna linggih di Karang kancana, engke lebaran mah amengan atuh ka parakan. Sim kuring sareng saderek nu lain na parantos sono pisan. (atonwijaya@yahoo.com)

2 thoughts on “Kanggo saderek Yono Karangkancana

  1. punten pang ngintunkeun uleman rapat nganggo bahasa sunda

  2. abdi urang karangkancana, dupi yono teh yono nu mana nya..?

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s