Lemburkuring2007

Sakedap deui buka puasa euy..! Kumaha ka…

5 Pairan

Sakedap deui buka puasa euy..! Kumaha kang Maman, aya kolek entog di Citusari..? Tos kantenan Tahu haneut mah kanggo ngalengkepan buka sareng sahur.

5 thoughts on “Sakedap deui buka puasa euy..! Kumaha ka…

  1. Urab paku sareng pais londok. Tp nu leuwih afdol mah aya menu enggal khas aparatur nagara: mie gawati, sup kala, jagung laksono, jus dur sareng es beye….

  2. pami kolek entog mah teu aya, tos teu musim deui, aya oge kolek belut , pokona mah di jamin ohk…ohk…..ohkkkkk. ngabuburit yu ah , saurrrrr…..saurrrr…..saurrrrrr

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s