Lemburkuring2007

Usum Panyakit

3 Pairan

Panyakit nerekab di mana-mana, kaasup di lembur rea nu gering. Gering lahir, aya oge nu gering batin.

3 thoughts on “Usum Panyakit

  1. Bulan Agustus geus tibaheulana tibeurang panas, atuh tipeuting tiris. Lamun kurang fit pasti bae keuna salesma.

  2. sarua pusing na , gering batin jeung gering lahir, perlu ubar, komo gering ku awewe mah wuahhh puciiiinngggg kacida, leres kitu kang Zoen ?

  3. Waspadalah………..waspadalah..!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s