Lemburkuring2007

Kumaha daramang sadayana…?

6 Pairan

Kumaha daramang sadayana…?

6 thoughts on “Kumaha daramang sadayana…?

  1. Hayu atuh urang jadwalkeun, ngariung..!

  2. Hello….
    AKu masih off line tamatin my book
    Kangen, kapan mau ngariung, gimana kalau habis lebaran aja. ACara Hall bi halal bloger lembur kuring.

    Kumah kang ZOen, sareng akang / teteh anu sanesnya

    Anu nuju nyamuni,
    Nenen Gunadi

  3. kang Zoen , janten ngariung teh ?

  4. Alhamdulillah damang, kang ajun. Kumaha kabar Kuningan? Usum naon kitu?

  5. Muhun atuh di mana ngarengkolna nya…?

  6. Damang kang Ajun, samulihna kumaha? Aeh, poho dupi kang sapri yahya ( putra betawi ) dulur kuring kamana atuh nya? Geuning teu aya ngelol2…. Moal weureu jahe mah *halah*? Hanjakal teu boga no hp na… Teras om Endang a sutisna kamana? Teu aya kbr geuningan….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s