Lemburkuring2007

Tes…tes…tes…..

15 Pairan

Kuningan, Winduhaji, Karangtawang, Lengkong Cibunut, Ciniru, Afrika Prancis Belanda kumaha monitor..?

15 thoughts on “Tes…tes…tes…..

  1. Testing….testing….
    Halo… ini bukan cerita maling. Bukan pula tentang hacking dan tarling. Hanya kisah online dan googling. Sambil nangkring ku cari teman chatting. Setelah bingung denger obrolan garing, ya daripada boring mending browsing. Habiskan malam di blog lembur kuring…. *udah cape bos keliling2 google untuk browsing hingga mata ini lelah setengah juling*

  2. Testing….testing… Satu tetes bisa bunting. Tidak hanya sambil berbaring, tapi enak juga di ajak miring. Apalagi di ajak nungging, rasanya enak tak berbanding… Coba aja nyandar di dinding. Siapa tahu badan merinding, dengar tarling lantas bayangin perjaka tingting. Enak to…mantap to…. Daripada otak kering ? *hayo*
    lapor juragan, saya lagi online heheh… Kumaha daramang kulawargi? Salam

  3. Kantenan we tepang mah da kapungkur mah rame pisan, nu masih apal keneh mah Andi Jatinunggal sareng Keco Winduhaji. Dedi sareng Titi gendut mah adi kelas, abdi oge ex SMP2 upami ti Winduhaji mah saangkatan sareng Nana Iriana, Samsudin, Cumarna, Kusmana, Sri Indrawati (janten Guru SD Winduhaji 3)

  4. Kang Yadi, saupamina waktos di karangtawang keneh masih nyampak event Mas`ud Cup panginten aya pamain bola ti Karangtawang atanapi ti Winduhaji anu tepang kitu ?, teras abdi teh gaduh rerencangan sakola waktos smp 2 bumina palih kiduleun balai desa namina Dedi Junaedi sareng Titi (gendut jalmina).

  5. Kapungkur waktos sakola mah di Jatinunggal palih kaler, ayeuna mah tos ngalih kiduleun Masjid caket bale desa (tempat pun biang) da ari kulawargi abdi mah di Bekasi, janten upami off teh ka Bekasi. Di Musi Rawas mah di Mess Karyawan. Di Musi Rawas mah jarang pisan tepang sareng urang Sunda teh, aya hiji dua oge ti daerah sanesna (Purwakarta, Majalengka).

  6. Kang Yadi teh kantos ka KM 03 atuh etamah kantun lebet wae ka Komperta mah, salam wae kanggo wargi2 kuningan anu aya di Musi Rawas.

    Dupi kawit teh ti karangtawang kitu, atuh tatanggi da simabdi oge kawitmah ti winduhaji tatanggi uarang teh, dupi karangtawangna dipalih mana nya?

  7. Hatur nuhun Kang Uha, kaleresan abdi mah rada tebih ti kota Palembang teh kinten 5-6 jam deui. Pami bade off mah sok ngalangkung ka sisi kotana (Musi II) da langsung ka bandara. Ka Plaju kantos dines sakali ka KM-03 (Metering Pertamina), ke upami ka Plaju deui Insya Allah mampir. Ka Kang Zoen hatur nuhun, kumaha perkawis terminal Kertawangunan teh masih bergejolak?

  8. O…janten 09 teh rute cigugur, jadi upamina bade ka wewengkon ciniru sareng sabudeureunana teh kana colt bak tapi ach teu kunaon da sami keneh mobil.

    Kang bunut ari waktos jaman kapungkurmah anu ngetop kendaraan ka ciniru teh mobilna sapertos mobil si Doel namina bangbung hidung.

    Kanggo Kang Yadi wilujeng tepang, sami atuh abdi oge aya di sumatra selatan bilih kaleresan ka palembang tong hilap mampir ka plaju.

  9. Enya 09 Ciguguran sanes Cianjuran…He..hee…Dangdeur, Pakembangan, Kutakembaran, Gewok, Kadatuan araya…?

  10. @kang uha, 09 jurusan ciguguran. Dupi nu ka cibunut nepi ka ciniru mah lolobana bak terbuka. Aya ge angkot koneng mung hiji dua. Tapi da resep naek colt bak, kajeun di sebuk mobil embe oge nu penting mah ngaraos enjoy. Sok lah niru..niru…ciniru… Tarik kang zoen heheh !

  11. Punten ah bade ngiringan…Ari lembur abdi(Karangtawang) disebatkeun teh sok wararaas hoyong milar, tapi kumaha da ngumbara sakieu tebihna di Musi Rawas..ngan bati sonona bae.

  12. 07 hiji deui pinuh enggal bade angkat ke teras nyambung 09 dugi tah ka ciniru

  13. Sip, nuhun Kang Bunut…

  14. Kang lembur kuring, aya sae na supados langkung merangsang kreatifitas di ayakeun forum… Nya biasana pengunjung paling reseup ‘mengomentari’ kejadian2 aktual. Tiap dinten abdi ngamonitor…. Mugi mangfaat!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s