Lemburkuring2007

FOTO KENANGAN

1 Pairan

Foto Kenangan, Album Kenangan, Foto kasusah, Foto kabungah. Susah, bungah memang papasangan, tapi pan urang mah kahayang teh bungah jeung bungah. mangga waelah nu ridho ngintunkeun foto kenangan kintunkeun wae ka email fotokuningan@yahoo.co.id. ukuran teu langkung baraya,mung ulah saageung panto mah.

One thought on “FOTO KENANGAN

  1. bahasana sae.. pikeun karesepeun…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s