Lemburkuring2007

Narumpeng Teu..?

3 Pairan

Kapungkur mah sasih rajab teh sok narumpeng nya..? Duka tah ayeuna, resep balakitrik balacombrang kang Maman, mudik…mudik..mudik..Numpeng…

3 thoughts on “Narumpeng Teu..?

  1. kadang kawis di ayakeun kadang henteu, duka kokolot kampung teh kumaha, da teu jiga baheula atuh, sasih rajab sasih mulud teh sok rame loba nu marawa tumpeng ka masjid ka tajug, tapi ningali ayeuna mah lah sepieun rajaban teh kang Zoen. mudiiikkkkkkkk terus tiap jum’at sonten kang.

    • beu atuh urang ngariung, siap..siap…lah. Kang Maman, geuning teu acan mgadamel registrasi anggota..?l

  2. wah.. ntos teu aya di lembur abdimah

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s