Lemburkuring2007

Kamarana…?

13 Pairan

Kang Bunut, Putra Betawi, Kang Uha Palembang, Dadang Kutakembaran, Urang Luragung, Ciwaru, Cibingbin, Cidahu, Ciawigebang kamarana, Cimahi, Kadugede, darma, subang, Selajambe kamarana nya…?

13 thoughts on “Kamarana…?

  1. Kang Maman Wahyu kumaha damang, insya Allah kang pertengahan agustus bade ka kuningan (ping 15-16).

    Mangga kang bade amengan ka palih wetan, aduh raosnya jigana tahu citiusari,

  2. kang Uha .iraha mudik ka Kuningan, ameng ka Citusari, aya tahu haneut, yeuh……

  3. Lembur Kuring hiji tepas anu merenah pikeun ngawangkong. Pikeun Urang Kuningan anu aya di luar Kuningan itung-itung tempat nembrakeun kasono jeung kanyaah ka lemah cai. Urang silih bejaan bisi aya beja nu penting, mudah-mudahan aya guna jeung manfaat keur dulur sakabeh.

  4. Rampes, memang nuju usum tiris. Halodo kang..

  5. Sampurasun Kang Zoen, aya yeuh abdi di pengker punten nembe ngiringan deui, salam kanggo sadayana kumaha Kuningan wartosna saurna nuju tariris.

  6. Tahu….tahu…masih keneh haneut yaeuh, sok enggal bilih seepeun, tuh kang Dadang ti Kutakembaran tos pesen sa ancak bantuneun ka Bekasi jigana mah, Kang Uha Palembang tahu haneut yeuh, Teh Nenen Canada kumaha damang ?

    • Ke Jang Aan bade meser heula tahu ka Garawangi. Torojol teh enya bae nyandak sakeresek. He…hee…heee…! Hucap, hucap, caphu

  7. Alhmdullah, swangsulna Kang Mamat mudah2n aya dina kawilujeungan, panjang umur, nambihan rejekina. . . . komo sakedap deui munggah , sok rada ngabeukahan geuningan budgetna

    nnya hucap anu hndapeun caringin, beda tinu sanes. . . raos, mani sok antri

  8. Punten ,ngiring mairan Kang Dadang
    Kumaha kang Dadang kabarna,,,?
    waas nya mireng tahu garawangi ,,,
    abdimah upami ka lembur teh sok pasti mampir ka hucap anu handapeun tangkal caring

  9. Aya Kang Zoen

    warung oleh-oleh ngajamur di Kuningan
    upami aya tahu lamping/Garawangi anu buka outlet di skitar bunderan Cijoho jiga langkung rame

    para tamu anu balanja oleh2 sakalian nyobian tahu haneut…komo ayeunamah hawana tiris/angin halodo

    soklah dibuka….ngarah pribados teu teubih, meuli tahu kudu ka Garawangi/Lamping

    Hidup tahu Kuningan

  10. Aya, abdi pengkereun kang Icuk.

  11. Aya…….

  12. Absen kang LK… Punten nya juragan mampir ge ukur ngelol. Manawi ieu teh jarang mampir soteh sibuk mantau perkembangan bursa tranfer serie a, terutami na mah AC MILAN. Deuh………..

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s