Lemburkuring2007

facebook kuring

3 Pairan

Alamat facebook Kuring :Klik http://www.facebook.com/ajun.mahrudin

3 thoughts on “facebook kuring

  1. Neupangken abdi ngiring nimbrung di dieu….abdi Anank Fay kawitna ti Ciparay Bandung, ayeuna di Komplek RSU Lama Kuala Kapuas – Kalteng

  2. Alhamdulilah pisan baraya di lembur kuring,ayeuna tos aya FACEBOOK di lembur urang.. . Mangga ka sadaya urang lembur kuring nu bade silaturahim di antos di diyeu.. Hattur nuhun ah

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s