Lemburkuring2007

Pengumuman!

2 Pairan

Budak Cibunut :
Tatangga awewe gigireun imah kuring galak pisan. Sakanyaho kuring maneh na masih parawan…. bayangkeun, padahal umur na geus kapala opat. Naha euweuh lalaki anu daek keun ka manehna? Atawa ulah2… maneh na lesbi? Ah, bodo!

Sok saha nu rek daftar? Kang sapri, kang diplong, kang oman, kang rustam, kang dedi, kang lembur kuring….buruan nya, kasempetan terbatas!

2 thoughts on “Pengumuman!

  1. @kang ucup, enya nya kadang sok karunya tina kitu na mah. Tapi upami tos ningal judesna kaluar, pipilih ka lalaki, beu kalah ka teu simpati. Meureun ku judes jeung pipilih na anjeuna sampe ayeuna can nikah oge. Aya beja, lalaki sarieuneun mun rek ngaheureuyan oge! Salam tepan ti abdi kang ucup…. Kawit ti mana kang?

  2. muhun sami sareng tatangga abdi tos umuran tapi teu acan nikah angkaning awewe deuih, emh karunya pisan.
    Hayu urang sami do’akeun bae sing sacepetna kenging pijodoeun….. amiiin…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s