Lemburkuring2007

Tuh jalma..

1 Pairan

Ku : Mang Jasu

Nu ka kulon tumpak sapeda
nu mangkat ngidul tumpak mobil
nu ngincig ka wetan rurusuhan
nu suak seak dina motor kakalerkeun
……
Geuning tujuan mah sarua kabeh….. Ka….. Katil

Tah jalma..
nu make kameja bodas..
nu dibedak sakandelna..
nu dianting gelang reunceum…
nu make kutang jeung tembong calana jero..
nu ngan make kaos oblong..
nu make saragam dines…
….
panungtungan mah baju nu tara kaburu dibeli….
anu papasten makekeun didiri….. Salambar boeh…

Deuh jelema…
luhur darajat…
luhur pangkat…
komo gelar ulah batur poho nyebut…
Bapak Insiyur…
Doktorandus…
Sarjana anu…
Master Ilmu eta…itu…
Komo Ulah Lali Nyebat Bapak HAJI mah… pamali….
Na bet teu geuwat dipake…
Gelar anu tangtu anu dipiboga…
Pangkat anu geus hak anu urang kabeh…
Gelar… Almarhum…

One thought on “Tuh jalma..

  1. artikel nu sae kang…
    enya oge di dunia ieu titel na aya nu s2/s3 tapi tetep we ke na mah bakal menangkeun titel alm….
    salam pang wanoh kang ti sim kuring…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s