Lemburkuring2007

Ti Kapuas

4 Pairan

Wilujeung tepang kasadayana, nepangkeun simkuring tu kulawarga lembur kuring kabupaten kapuas kalimantan tengah,ngaraos bagja pisan tiasa mendakan ieu alamat..margi seueur diantawis warga paguyuban di kabupaten kapuas nu tos puluhan taun teu mulang ka tanah pasundan,nya dina wadah paguyuban kasono ka lembur teh asa kaubaran…

4 thoughts on “Ti Kapuas

  1. sampurasun..
    nepangkeun sim kuring aden,ayeuna kaleresan nuju ditugaskeun di sampit..punten sateuacana,bade tumaros..kahatur ka akang/teteh administrator,dupi ”lembur kuring” teh posisi nyata dimana?bilih weeh aya pamengan tiasa ameng kaditu..taah kitu heula weh aah ayeuna mah..marangga kasadaya..

    • Sami2 nepangkeun. Posisi nyata Lembur Kuring Komplek Puri Asri 3 Ciporang Kuningan Jawa Barat. Hatur nuhun perhatosanana.

  2. wilejeung teupang abdi asli urang kuningan tepatna didesa parakan dusun IV buah jenuk tea.ayeun abdi ngumbara dibandung kirang langkung tos 10 tahun.

  3. wilujeng tepang ka urang kapuas,wilujeng riung mungpulung di dunia maya…mugia janten cukang lantaran manjangkeun babarayaan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s