Lemburkuring2007

Kanggo Kang Rustam

Tunda talatah

Punten kang ari akang di jakarta atanapi di lembur ?

ari kang sukari teh putrana bi anah lancekna namina teh kang Mustari,Mustaram
ari ACEP mah putrana Bp.Sarya istrina Bi Unita masih saderek keneh sareng kang sukari, punten upami terang nomor telp atanapi HP na saya nuhunkeun call aja no saya 92120662 or 081934147880 atau dipmif@sctvnews.com / roman.lovi@gmail.com, punten bae ieumah,
soalna saya teh tos lami pisan tara patepung tos 15 tahun lewih.
haturnuhun sateuacana

Salam
Mamat

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s