Lemburkuring2007

Nyaah Teuing

1 Pairan

Mang Jasu :

Nyaah teuing mun sumegrukna ceurik karna lara cinta ka manusa, mun mah atuh urang teh ceurik da sieun di jauhan ku Alloh. Humandeuar teh lain peta jalma iman. Mungguhing manusa kudu sukur lan tumarima rumangsaning bagja dipaparin nikmat nu taya kendatna.

One thought on “Nyaah Teuing

  1. leures pisan Mang seueur jalma anu nyengcerikan kana nasib nukarandapan pedah ditinggalkeun ku jalma nu dipikancintana boh ditinggalkeun ku carogena atanapi ku istrina nepi ka geuring nangtung sok inggis euweh deu gantina.
    Mang eta teh lain ngan saukur babasaan tapi ka alaman ku simkuring sorangan teu bisa ngabibisani kitu peutateh kajadian/karandapan
    aya ubarna percaya we ka Allah nu ngagaduhan sakabeh mahlukna kaasup manusa nu tinggalkeun kunu dipikacintana tadi tea.
    tipna:
    “Ucapkeun inna lillahi wainna ilahi rojiun”. tuluy ngadua nusejenna “Allahhumma ajirni pimusibati wah lupli khoeron minha”
    1.Kudu boga kahayang pikeun neangan gantina
    2.Kudu percaya diri yakin bakal menang gantina
    3.Mun teu bisa sorangan mawa batur pikeun nambahan kawani
    4.Ngajerit ka Allah lantaran sieun teu kuat hirup dijauhkeun tina rahmat Allah.Jadi kudu ngalobakeun ngadua atawa ngalobakeun sholat
    Cag sakitu mairan kana carita diluhur.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s