Lemburkuring2007

Kini-kini

3 Pairan

Kini-kini kuang-kuang
katindihan daun awi
nini-nini teu bisa hudang
kantindihan ku aki-aki

*) Hol ti cijoho ka cisompet
mawa bogo jeung tarasi
ngadodoho arek nyopet
kapeureugok ku polisi

*) Susukan cai ti gunung
kaliki di pelak deui
isukan bulan rayagung
aki mah rek kawin deui

*) manuk ciung dina peusitan
buah loa aratah keneh
mun dicium ku akang kunu kumisan
dua bulan karasa keneh

*) Tok cekcrek tok cekcrek
jarami gede beungkeutna
tong daek tong daek
neng tarmi gede beungeutna

3 thoughts on “Kini-kini

  1. ma’ap kang numpang tanya
    kini2 artinya apa ya?

  2. Kue lapis dodol garut
    tamba tiris nyoo kanjut

  3. abdi kasindir yeuh….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s