Lemburkuring2007

Sharing Info

4 Pairan

Info Aktual..? SMS 08881969159

4 thoughts on “Sharing Info

  1. Leres pisan nya Kang Zoen anu di sebat elmuna luhur anu kumaha tea, tapi kanggo Kang Yadi kan aya hiji papatah “tuntutlah ilmu sampe ka nagri cina” tah panginten orang2 keturunan(cina) anu araya di Kuningan elmuna laluhur, kumaha tah mun kitu kang Zoen.

    Seperti urang (orang-orang) dina setiap doa teh aelalu memohon dipanjangkan umur, anu dimaksud panjang umur teh seperti apa?,
    (aki2/nini2 oge minta umur panjang komo deui anu masih keneh anommah),jadi sama anu kasebat elmuna luhur = umur panjang teh anu kumaha tea?

  2. Kang lembur kuring pangwartos keun bae dupi dunia perdukunan, perelmuan, permistikan masih aya di cibunut. Tp teu ngajamin ari sakti heunteu na mah. Da ari pelet, jampe2, teluh dll masih mindeung mireung aya nu gaduheun keneh. Eta oge walohualam da abdi rada2 parno kana permistikan teh. Sareng deui nu karitu mah teu tiasa di buktoskeun ku panon batin….

  3. Punten, elmu naon heula Kang Yadi..? Sareng nu kumaha atuh nu disebat elmuna luhur teh? Da dugika danget ieu, asa teu acan mireng (ngareungeu, nguping, mendengar)urang Kuningan nu ngangken elmuna luhur, ari sanes dina dongeng “SI Buntung Jago Tutugan” mah. Kira-kira luhurna sabaraha meter Kang..nu diperyogikeunana..? Cobi tah kang Bunut, Kang Maman, Kang Uha, Kang Dadang, Kolor Ijo akang Teteh Sadayana manawi aya nu uninga.

  4. Asallamu Alaikum Wr..Wbr…

    Bade Nuhunkeun Info ka pengasuh upami terang alamat atawa namina sesepuh ti daerah kuningan anu anu elmuna luhur jeung tiasa dipercaya saha nya……

    Hatur nuhun

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s