Lemburkuring2007

Pesta Dadung Ti Kang Abung

Tunda talatah

dadungDESA Legokherang teh salah sahiji desa nu perenahna di pakidulan Kabupaten Kuningan, nya eta kaereh lelewek Kacamatan Cilebak. Teuing naon sababna eta desa disebut Legokherang, nu puguh mah masarakatna masih keneh nyekel pageuh kana adat tradisi karuhun nya eta nu disebut tradisi Pesta Dadung.

Ngeunaan pesta dadung, saliwatan kungsi dipedar sawatara waktu kaliwat. Nu ieu mah foto kiriman Abung, urang Legokherang, nu katangenna boga katineung ka lemburna.

Eta wae jauh dijugjug anggang ditang, nganteurkeun foto ka LEMBUR KURING henteu ngaliwatan email, bari jeung nungguan sababaraha jam, da puguh kuring keur aprak-aprakan keneh di luar. *

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s