Lemburkuring2007

Ngala Hurang

3 Pairan

Ngala Hurang ka Cipedak
Diwadahan kana Ayakan
Eh, bararudak
Punten ah abdi ngiringan

Ombènk-tèä
Choqy_@yahoo.com

3 thoughts on “Ngala Hurang

  1. Hurang parakan mah leutik2 oge karumisan,

    He..he..he

  2. hayang teuing angeun waluh
    angeun waluh dioncoman
    hayang teuing geura wawuh geus wawuh rek di oncomaaaa…nnn.

    hehehe…..

  3. hayang teuing angeun waluh
    angeun waluh dioncoman
    hayang teuing geura wawuh geus wawuh rek di oncomaaaa…nnn.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s