Lemburkuring2007

Obrolan Jaman Baheula

Tunda talatah

Ku : Putra Betawi Kuningan

+Geuning endog puyuh teh mani aralit kieu?
– Upami saageung endog meri mah Bu, panginten jebol bujur puyuhna..
+ Dok, bapa teh sok sesah upami bade kahampangan. .
– Sabaraha taun yuswa bapa teh?
+ 80 taun
– Nya pantes wae, panginten persediaan cai papang bapa tos seep..
Ibu-ibu sombong rek dioprasi.
+ Katingalna mah Ibu teh kedah dibius lokal?
– Bius lokal? Abdi mah jalmi aya Dok, sakantenan we biusna…nu impor…
+ Saha lalakina nu pang senangna di dunya?
– Nabi Adam, lantaran teu kagunganeun mitoha..
+ Sebutkeun mantan pemaen Persib anu lumpatna pangtarikna?
– Budiman.. Tasik-Bandung ge ukur dua jam..
– Tukang ngomean mobil boga anak kembar, dingaranan…Accu jeung Obeng…
+ Bade ka mana, Ceu?
– Ka rumah sakit.
+ Saha nu teu damang?
– Seueur.
Aya jalma mabok leumpang mapay-mapay rel. “Nanaonan aya jalma bet nyieun taraje sakieu panjangna?” ceuk nu mabok dina jero hatena.
Aya saurang jalma seselendep rek meuli cendol. Tukang cendol ambek.
+ Lamun rek meuli cendol di dieu, kudu ngantri kawas batur, ulah seselendep kitu?
– Hus, anjeun tong ngambek. Nu meuli mah apan raja?
+ Ma enya aya raja meuli cendol?
(Tina Ngobrol lemburkurig2007.wordpress.com)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s