Lemburkuring2007

Satori Butuh Bantuan

1 Pairan

Satori (45) warga RT. 09 RW. 05 Dusun Cangkuang Desa/Kecamatan Cibingbin, Kabupaten Kuningan, kiwari keur nandangan tunggara.
Salila 20 taun lumpuh, henteu aya batur pakumaha da puguh hirup nyorangan. Kanggo BARAYA nu aya maksad nulung bantu, tiasa kontak ka 08881969159/langsung ka alamat di luhur. Hatur Nuhun, mugia kasaean Baraya dibales ku Allah Swt. Amin.

One thought on “Satori Butuh Bantuan

  1. Mugia Bp. Satori dipasihan kasabaran ku cocobi nu di pasihkeun ku Mantena, kumaha kang Zoen ,yeuh aya dulur tulunganeun, sok lah patungan sarebu sewang mah.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s