Lemburkuring2007

Utut Adianto, Kunaon Eleh..?

3 Pairan

POE salasa (3/3) pamaen catur kelas dunya, Utut Adianto, dirurug ku kurang leuwih 80 pamaen catur Kuningan. Tina puluhan pamaen catur Kuningan, diantarana aya dalapan urang pamaen catur Kuningan nu bisa ngelehkeun Utut Adianto. Nu jadi pananya kunaon Utut bisa Eleh…?

3 thoughts on “Utut Adianto, Kunaon Eleh..?

  1. Kang Rastono leres pisan Utut acan2 geus miris ningali patung kuda jingkrak di payuneun Pendopo sieun disepak.

    Kang Sudarna ulahna Utut jigana kang Sudarna sorangan oge bakalan eleh upami ningali anu gareulis tur malencrang kek…kek…hak…hak

    salam kasep&geulis

  2. Akh ari kang rastono meni aya2 bae…. Boa utut adianto teh gugup ningali wajah2 kuningan anu karasep gareulis heheh…

  3. Utut bisa eleh di Kuningan kusabab teu bogaeun kuda, da Kudana dianggo narik delman ku kang Zoel, Kang Samsuha, Kang Ikin, Kang Sudarna, Teh Nenen, Kang Diplong…. Jrrrd.🙂

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s