Lemburkuring2007

Sasakala Pajajaran

Tunda talatah

NU dimaksud di dieu mah, nyaeta sasakala ditimukeunana ngaran Pajajaran, nyaeta sanggeus Sri Baduga Maharaja mindahkeun puseur dayeuh ti Kawali ka Pakuan dina taun 1482.

Dina ieu sasakala oge disebutkeun yen pikeun anu munggaran di Pajajaran aya kajadian nu baruntak ka nagara.

Baraya nu panasaran sareng aya maksad kanggo mibanda ieu buku sasakala Karangan Aan Merdeka Permana, tiasa pesen di dieu. *

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s