Lemburkuring2007

10 Kacamatan Nampa Pangajen PMI

Tunda talatah

10 kacamatan di Kabupaten Kuningan nampa pangajen ti
Pemerintah Kabupaten Kuningan, kusabab dipeunteun hade dina ngumpulkeun dana Palang Merah Indonesia (PMI).

Eta pangajen dipasrahkeun ku Bupati Kuningan H. Aang Hamid Suganda, basa acara Musyawarah Kerja PMI Kuningan, di Aula Bank Jabar Banten Cabang Kuningan, Salasa (3/3).

Kacamatan nu nampa pangajen diantarana juara umum Kacamatan Ciawigebang, kategori A juara I Kacamatan Luragung, juara II Kacamatan Cibingbin jeung jara III Kacamatan Cimahi.

Keur kategori B juara I Kacamatan Jalaksana, juara II Kacamatan Sindangagung jeung juara III Kacamatan Lebakwangi. Ari keur kategori C juara I Kacamatan Japara, juara II Kacamatan Cibeureum jeung juara III Kacamatan Cilebak.

Salian mere pangajen ka kacamatan, Pemkab Kuningan oge mere pangajen nu sarua ka Satuan Perangkat Kerja Daerah (SKPD) jeung Badan Usaha Milik Negara (BUMN) nu hade dina ngagalang dana PMI nya eta Kantor Samsat, BTPN, BKKBCS, Bank Jabar dan PT Pos Indonesia Cabang Kuningan. *

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s