Lemburkuring2007

Reuni SMP Garawangi

1 Pairan

Harewos Ti Kang Oman
Hapunten ngiring wawartos. Dinten kemis 19 feb 2009 simkuring nampi sms perkawis “sosialisasi reuni SMP Garawangi angkatan 88-89. Ketua Panitiana Dede Sudrajat, Sekretarisna Anah Rustinah”. Oge aya CP na a/n Hamid 081946838390; Anah Rustinah 081224825814. Teras simkuring nyobi ngontak tapi teu acan tiasa nyambung. Bilih kaleresan aya panitia anu online nuhunkeun informasi lengkepna atanapi pami aya alumni sakantenan ngiring sosialisasi. Hatur nuhun pisan ka sadayana.

One thought on “Reuni SMP Garawangi

  1. Ass,
    Manawi bade tumaros pami akang alumnus STM Negeri Kuningan tahun sabaraha, ……………….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s